Jelena Karleuša i Duško Tošić
E stock, Kobra
Jelena Karleuša

Printscreen

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Jeleni je dosadilo da odseda po hotelskim sobama, a budući da je sasvim izvesno da će Duško naredne dve i po godine živeti u Kini, logično je bilo da se kupi i kuća. Nedavno je prilikom posete suprugu u Pekingu angažovala najbolju agenciju za nekretnine, te agentima jasno stavila do znanja kakav dom želi.

Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo, da vila poseduje sobu- garderober, kao i posebnu sobu za njene cipele, torbe i mnoge druge stvari. Kada su sve stavili na papir, agenti su joj rekli da će takva vila koštati oko milion evra - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak porodici Tošić.

Odmor na Maldivima

Duško i Jelena sa svojim naslednicama trenutno uživaju na Maldivima, odakle svakodnevno izveštavaju pratioce po društvenim mrežama o svojim aktivnostima. Surfovanje, ronjenje, skokovi u vodu, te vožnja bicikla, izležavanje i šetnja, trenutno su njihova svakodnevica. 

 - Duško nije želeo da se preterano meša ženi u izbor nekretnine jer je njemu odavno svejedno gde će prenoćiti nakon napornih treninga i utakmica.

Ali, kao svaki muškarac koji želi da svojoj lepšoj polovini i ćerkicama ispunjava želje koje su u domenu njegovih mogućnosti, srećan je ukoliko u tome uspe - priča za naš list dobro upućeni izvor.

Jelena Karleuša

Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Alo!

Kako je naveo, agenti su već ponudili našoj pevačici određene vile, ali se još nije pojavila ona koja će u potpunosti ispuniti Jelenine stroge i visoke kriterijume. 

Podsećanja radi, naš najpoznatiji defanzivac Duško Tošić potpisavši ugovor sa klubom „Gvanžu RF“ postao je drugi najplaćeniji srpski fudbaler, odmah iza Nemanje Matića. On će za dvoipogodišnji ugovor u ovom Kineskom klubu prihodovati ukupno 14,5 miliona evra. Ova brojka deluje mnogo čak i za vrhunski evropski fudbal, ali Kinezima pare nikada nisu bile problem. Po ovom ugovoru, Duško Tošić bi trebalo da zarađuje 5,8 miliona evra po sezoni. Pretvoreno u mesece, to je nešto malo preko 480.000 evra dok je na nedeljnom nivou to skoro 121.000 evropskih novčanica. Šta je kupovina vile za njega?

Jelena Karleuša

Instagram: karleusastar

Jelena Karleuša, Foto: Instagram: karleusastar

Komentari (2)

nada

14.10.2018 14:39

I koga to interesuje ??????? Samo se hvale i nista drugo !!!!!!!!!!!!

Rj38

14.10.2018 16:14

Jeca,legenda! Srecna zena!