Jelena Golubović
Dejan Briza/Alo!
Jelena Golubović

Dejan Briza/Alo!

Jelena Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Portal "Pink" došao je u posed službene beleške, koja je napravljena u policijskoj upravi na Savskom vencu u utorak u 10 sati i 50 minuta.

"Sinoć oko 02:15 časova sa svojom komšinicom, sedela sam na njenoj terasi koja se nalazi na prvom spratu. Pričale smo tiho o ljubavnim problemima. U jednom trenutku komšinica sa trećeg sprata je izašla na prozor i krenula da viče: "Imate li vas dve svoj stan?", ja sam joj na to odgovorila: "Mi nikog ne ugrožavamo, znam da si prijavljivala moju majku kada je držala hostel, bolje da me ne diraš jer mogu i ja da progovoril i da kažem tvom sinu da je usvojen!", na šta je ona rekla: "Ubiću te, majke mi, i to dva puta".

"Nakon tih mojih reči ona je izašla iz stana, prošla je pored moje mama koja je u međuvremenu čula galamu i rekla joj je: "Kunem ti se, ubiću je". Dok je došla do mene, ja sam već bila na vezi sa policijom i ona je to čula. Tada je i njen muž strčao dole i pokušao je da razvali prozor kako bi došao do mene, ali nije uspeo u tome, jer se verovatno i on uplašio kada je video da pričam sa policijom. Takođe su izašle i komšije koje su zadržale da mi ne bi prišao. Napominjem da sam sigurna da je držala nešto u ruci i mislim da je to bio nož. Vrlo brzo je došla i policija koja me je spasila. Ja sam bila i uplašena i uzela sam i neke lekeove kako bih se smirila. To je sve što imam da izjavim", rekla je Jelena Golubović u policiji.

Takođe, od prevelikog stresa i drame koju preživljava, Jelena Golubović se čak saplela i pala, zbog čega sada ima ranu na kolenu.

Podsetimo, Jelena je imala u planu da narednih dana putuje sa svojim izabranikom u Veneciju, ali je nakon ove drame odložila sve obaveze, putovanja i planove koje je imala za naredni period.

Jelena Golubović

Dejan Briza/Alo!

Jelena Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Komentari (6)

Suza

15.08.2018 13:35

To što se saplela i pala samo ide u prilog činjenici da je pored svega što je izazvala svojom histerijom, još i smotana. Kako je krenula, obaveštavaće vas i o bubuljici na nosu.

XXL

15.08.2018 14:05

@Suza - Ne. To se tumači da je osoba pod stresom. Kao ono kad Vam doktor u struci kaže - zažmurite i kažiprstom dodirnite nos. Naravno ta je namazana i zna u svakom trenutku šta radi i kako da fabrikuje dokaze za policiju.

djenka

15.08.2018 15:47

@Suza - Dno dna!

Tanja

15.08.2018 15:01

Gadura jedna konfliktna,koja ne moze bez svadje,pretnji i milicije.Ko je ona da preti da ce da otkrije jednu strasnu intimu i nekome unisti zivot?Jedna hohstaplerka koja ceo zivot zivi na tudj racun i obmanama ljudi.Ovo je uvertira za Zadrugu2!A izabranik je slon u kavezu zoo vrta!

Ana

15.08.2018 15:15

Kada se kaze "Rediteljka" dobijem slom.Koja titula za zavrseni jednogodisnji kurs u Kijevu?Dosta vise o toj baba devojci prevarantkinji,koja je skandal majstor.Da je meni pripretila za moju Svetinju,terala bi je do Strazbura zbog ugrozavanja jednog nevinog zivota i njegove buducnosti.Zasluzila je,sljam jedan da bude otpad drustva,a ne da joj se pridaje paznja.Klimaktericna zenturaca,lecena u Lazi.

Vesna

15.08.2018 17:34

Bas me zanima da vidim ko je taj izabranik. Bilo bi interesantno za javnost da se vidi o kakvom profilu čoveka je reč.