Mirka Vasiljević
Alo!/Masanori Jošida
Mirka Vasiljević

Alo!/Masanori Jošida

Mirka Vasiljević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Supruge i devojke fudbalera širom sveta uvek privlače posebnu pažnju. Možda baš zato što ovi sportisti obično biraju najlepše i natraktivnije žene. Inostrani fudbaleri šetaju neke od najlepših žena na svetu, a nije drugačiji slučaj ni sa srpskim fudbalerima.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Proslavljeni fudbaler Dejan Stanković već 18 godina je u skladnom braku sa suprugom Anom, međutim ona ne voli javno da se eksponira. Dejan je sa 22 godine izgovorio sudbonosno "da" lepoj Ani Aćimović, a za njegovu lepšu polovinu se najčešće može čuti da nije poput drugih žena fudbalera. Dejan i Ana imaju tri sina - Stefana , Filipa i Aleksandra, a o njihovom privatnom životu ne zna se mnogo. Ana je veoma posvećena porodici, ne želi da bude poznata u javnosti, nije veliki ljubitelj mode, vreme provodi sa porodicom i nema kućnu pomoćnicu koja joj pomaže u obavezama oko domaćinstva.

 

Za razliku od nje, postoje one žene fudbalera koje vole raskošniji život, a ima i onih koje nisu zvanično ni udate, ali su obezbeđene do kraja života i u slučaju raskida, kao što je to slučaj sa suprugom fudbalera Zorana Tošića Bambija, kojoj će u slučaju razlaza pripasti 10 miliona evra.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Dejan Stankovic (@deki5) Lis 13, 2017 u 2:30 PDT

Mirka Vasiljević, talentovana glumica mlađe generacije, dugogodišnja je partnerka fudbalera Vujadina Savića, koji trenutno igra za Crvenu Zvezdu. Mirka i Vujadin imaju troje dece, Andreja, Adrijanu i Mihajla, a znaju se od malih nogu. Kako je glumica jednom prilikom otkrila, prepoznali su se u tome što smo su oboje od malena morali da se odriču mnogih stvari zarad karijere. Iako još uvek nisu “stali na ludi kamen”, Mirka obično ističe da im to nije prioritet, ali da nije nemoguće da će se jednog dana naći u venčanici, a Vujadin u smokingu.

Mirka Vasiljević

Alo/Masanori Jošida

Mirka Vasiljević, Foto: Alo/Masanori Jošida