Milica Jelić
Screenshoot Instagram
Milica Jelić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Milica i Ivan već imaju sina Luku, a sada će uslediti i crkveno venčanje, kako bi konačno i na taj način krunisali svoju ljubav,

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBI JE U BUJNE GRUDI Mijatov objavio privatni snimak sa Anom Korać, PENIS na čelu! Biljana Dragojević sve videla, pa KOMENTAROM ŠOKIRALA!

VRIŠTALA I TRAŽILA UGOVOR! Zlata razbila vrata Zadruge, obezbeđenje je nosilo! Napustila rijaliti?!

NA PARKINGU SE ODVIJALA PRAVA DRAMA! Migrant pokušao da SILUJE Zvezdu Granda! Mislila da želi da je opljačka, a onda je usledio UŽAS!

 

Mlada će imati dve venčanice, jednu za crkvu, a drugu, koja će biti optočena kristalima, obući će za svadbu u hotelu. Za spektakl koji će uslediti nakon crkvenog venčanja pripremali su se mesecima.

Veliko slavlje napraviće u jednom od najpopularnijih beogradskih hotela, a svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Budući da Ivan dugi niz godina igra košarku u inostranstvu, par je želeo da sve prijatelje, kako iz Srbije tako i van granica naše zemlje, okupi u Beogradu.

Milica Jelić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Milica i Ivan došli su na ideju da čitavo venčanje snimaju i dronom, što je posebno oduševilo njihove porodice. Rezervisali su hotel, ali i nekoliko soba u kojima će boraviti njihovi prijatelji iz inostranstva. Takođe, kako žele da ispoštuju sve srpske običaje, Ivan i Milica će pre svadbe u hotelu boraviti u odvojenim sobama, kako se ne bi videli sve do same proslave, a posebnu sobu imaće i njihov sin Luka, koji će prisustvovati venčanju dok ne zaspi. Već je dogovoreno da cela Lukina soba bude u igračkama, kako bi se dečak lepo osećao.

Milica Jelić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Budući da će u crkvi nositi venčanicu do poda, Milica je za žurku u hotelu odabrala kreaciju izraelskog dizajnera, a haljina će cela biti optočena kristalima. Ono što je Jelićima i Paunovićima bitno jeste da se svi njihovi gosti dobro provedu i zabave i zbog toga su angažovali pevača koji dugo nastupa u prestoničkim restoranima - završava izvor.

 

Milica je veoma uzbuđena zbog venčanja.

Milica Jelić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram