Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica se na snimanju žalila Mariji Šerifović i Đorđu Davidu da joj se tresu ruke, a za razliku od prethodnih puta, kada je na snimanja emisija dolazila mahom raspoložena, sada nije želela da komunicira sa predstavnicima sedme sile, piše Blic.

Jelena Karleuša

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

Jelena je uvek bila u centru pažnje i jedna od najglasnijih u žiriju muzičkog takmičenja, a sada je samo želela da bude što dalje od objektva. Njoj je strašno teško zbog svega kroz šta prolazi, ne može da se smiri, a ovo je otkrilo da pevačica samo želi da se skloni od svega i što pre prođe pakao koji prolazi.

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i pretila Vranješu. Pevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gde su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju.