Jašar Ahmedovski
Printscreen Youtube
Jašar Ahmedovski

Printscreen Youtube

Jašar Ahmedovski, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Folker je bez dlake na jeziku, sa velikom dozom emocija, pričao o najtežem periodu svoga života iz koga se, kako on sam kaže, jedva izvukao i nastavio da živi sa ranama na srcu i duši.

Njegov brat Ipče bio je pevač folk muzike. Poginuo je 1994. godine u zenitu slave u svojoj 28 godini života.

"Da je ostao živ, danas bi bio jedan od najvećih pevača na estradi, to svi znaju. On je pevao sa lakoćom visine, trilere. To retko ko može. Ja jedino njegove pesme pevam na svojim nastupima. Ima 26 godina kako je poginuo. Dugo nisam mogao da pevam njegove pesme, ali ja imam obavezu da ih pevam. Dugo nisam mogao ni da slušam njegove pesme. Njegova pogibija nas je sve poremetila. To ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju. To je velika tragedija bila za nas. Ja sam se jedva iščupao. Ali žaliću dok sam živ", rekao je Jašar u Glamuru, koji se sve vreme kontrolisao da ne zaplače pred kamerama.

Ipče Ahmedovski

Printscreen

Ipče Ahmedovski, Foto: Printscreen

On je potvrdio i kako je prekinuo odnos sa nekim pevačima nakon Ipčetove pogibije jer se nisu udostojili ni da mu izjave saučešće, a kamoli da dođu na sahranu.

"Zaista je tako. Sa mnogim kolegama posle toga nisam govorio. Oni su poznavali Ipčeta, sa njim su se i družili i izlazili. Ja sam tada mislio da smo sa kolegama kao familija. Mislio sam da mogu makar da nam izjave saučešće, nije morao niko da dolazi u Makedoniju. To sam očekivao od nekih ljudi koji su mi bili jako bliski. Sa mnogima ne govorim ni danas i nikada neću govoriti jer ne zaslužuju", rekao je Jašar.

BONUS VIDEO:

Dalila otkrila sve: David je molio Dejana da se pomire!

 

Prokletstvo "Porodičnog blago", umrla 34 glumca čuvene kultne serije!

Trenutno se na RTS-u reprizira seriju koju svi rado iznova gledamo. U pitanju je "Porodično blago", a ono zbog čega nam stoji knedla u grlu dok pratimo radnju ovog ostvarenja, jeste i to što 34 glumca koji igraju u seriji više nisu sa nama!