Dragana Todorović Jana
printscreen
Dragana Todorović Jana

printscreen

Dragana Todorović Jana, Foto: printscreen

Sve to, pevačica je postigla bez prevelikog otkrivanja privatnog života ali u emisiji „Pečat u vremenu“ otvorila je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrila mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i o tome kako je saznala za pogibiju Šabana Šaulića sa kim je mnogo puta nastupala.

- Sećam se da sam vozila i zazvonio je telefon. Sa druge strane bio je novinar, koji je rekao da je Šaban poginuo i da bi želeo moju reakciju. Vrisnula sam, morala sam da zaustavim vozilo da se smirim jer sam se osećala kao da sam izgubila nekog rođenog – rekla je Jana i onda se prisetila mučne scene koju je zajedno sa pokojnim kraljem folka doživela na jednoj proslavi u inostranstvu.

- Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pevamo, i to jednu pesmu „Milicu Stojan voleo“. Dok mu je Šaban pevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju ćerku od nekih sedamnaest, osamnaest godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te devojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osećao kao da je to Ilidna ili Sanelina suza – ispričala je Jana

Pevačica se  o tome kako je u poslednjem trenutku promenjen nadimak koji joj je prvobitno namenio Saša Popović.

- Saša Popović je hteo da se ja zovem Gara. Čak je počeo tako i da me zove. Da nije bilo Pere Stokanovića, mog druga i saradnika, tako bi i ostalo. Međutim, on je došao i rekao: Daj da ne upropastimo ovu mladu, lepu ženu, jer Gara može da se zove i krava i tele... Tada je on smislio nadimak Jana koji i danas imam – rekla je Jana.

U emisiji koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvezda je otkrila u kakvim je odnosima sa Sekom i Stojom, o tome kako je promenila prvi nadimak koji joj je dao Saša Popović, kako je nastao megahit „Šta će ti pevačica“, ispričala je o teškom periodu nakon gubitka roditelja, otkrila kako je došlo do toga da njena ćerka postane praćena influenserka i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere. Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije „Toxic folk“ ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 15.4. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 18.4. u 11 sati.

Sama emisija izazvala je ogromnu pažnju i zbog špice koju je autor emisije sam otpevao, a pesma „Imali smo bašču šljiva“ koja je lajtmotiv sezone već ima i zavidan broj pregleda na jutjubu.