Nataša Bekvalac
Dejan Briza/Alo!
Nataša Bekvalac

Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza/Alo!

Numera "Mala plava" doživeće svoju premijeru 25. septembra, a Nata će publici prikazati šta je sve preživela.

PROČITAJTE JOŠ:

- Jedva čekam 25. septembar, da vidim kako će publika odreagovati na ono što sam dugo spremala. Moja drugarica koja je pisala tekst, Bojana, bila je vrlo inspirisana. Provele smo i neki period zajedno, tako da je Bojana i te kako bila inspirisana mojim životom. Nisam zaplakala kada sam pročitala reči, jer sam ja svoje isplakala, više ne plačem (smeh). Moram da priznam da sam se naježila kada sam je čula, to mi se dugo nije desilo. Znala sam da je to to i da moram da je snimim - kaže Nataša. Pevačica je bez pauze, odevena u haljinu sa kristalima, snimala u prostoru koji je u njenoj suštoj suprotnosti.

- To su kontradiktornosti, kao što imamo i razne kontradiktornosti u životu, tako je i u pesmi. Zvuk je moderan, a Cobi i ja smo gotovo nespojivi, pa smo se ipak spojili. Tako i ambijent i garderoba, malo se igramo... Igre nikad na odmet - dodaje Nataša.

- Za ovaj period koji je iza mene, kada nisam radila, mnogo više sam počela da poštujem svoj posao i shvatila sam da ne bih mogla da živim bez muzike. Nemam mnogo vremena da se osvrćem na prošlost, na pogrešne izbore i loše ljude. Imam dvoje dece u različitim uzrastima, koja zahtevaju moju punu pažnju i posao koji obožavam, tako da sam se fokusirala na ćerke i karijeru. Uživam u svemu što mi se trenutno dešava - iskrena je pevačica.

Na pitanje da li i dalje, nakon svega, veruje u pravu ljubav, odmah odgovara:

- Naravno, čemu život ako ne verujete u ljubav?!

Nataša Bekvalac

promo

Nataša Bekvalac, Foto: promo