"NEKA JOJ BOG DUŠU PROSTI" Iznenada umrla - Nakon snimanja Džejevog spota usledila tragedija o kojoj svi pričaju...

Lepotica iz spota "Gde ću sad, moja ružo" u koju je Džej Ramadanovski bio godinama zaljubljen preminula je pre pet godina iznenada u 44. godini.

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Folk pevač bio je danima u šoku i plakao kad je čuo da mu je umrla Dubravka koja je glumila u njegovom spotu "Gde ću sad, moja ružo". Lepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bukvalno je zanemeo kada je čuo šta se desilo sa devojkom u koju je godinama bio zaljubljen.

"Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto" - rekao je izvor.

Džej, spot
Džej, spot, Foto: Youtube/printscreen

"Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva" - kaže izvor.

Baš zbog toga što je Dubravka imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt.

"Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema" - rekao je Džej nakon što je saznao za njenu smrt i dodao da će Dubravka zauvek ostati upamćena kao lepa Ruža sa kosim očima iz njegovog spota.

Džej, spot
Džej, spot, Foto: Youtube/printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi