Snežana Babić
Dejan Briza
Snežana Babić

Dejan Briza

Snežana Babić, Foto: Dejan Briza

Ipak, pre osam godina otovreila je dušu i priznala da je doživela dva velika gubitka u jednoj godini. Folk pevačica je 2009. godine ostala bez oca, a iste godine se i razvela od tadašnjeg supruga, biznismena Radomira Stojanovića.

- Uhvatili ste me u nezgodnom trenutku jer sam upravo pošla na snimanje, a znate da o svom privatnom životu retko govorim za novine. Pričama iz svoje intime nikad nisam gradila karijeru i punila novinske stupce. Međutim, iz poštovanja prema svojoj publici, reći ću da je iza mene jedna teška godina kada je moj privatni život u pitanju. Izgubila sam oca, njegova smrt me je veoma pogodila. Ubrzo posle toga sam se razvela posle sedam godina braka. Taj deo priče je završen i ja sam nastavila dalje - izjavila je za jedan dnevni list potresena pevačica te za nju teške 2009. godine.

Sneki i Radomir venčali su se u tajnosti 2002. godine, sa kojim je živela u Hamburgu. Ovaj par upoznao se na jednom pevačicinom koncertu, a u brau nisu imali dece.

Folk pevačica je i početkom godine prošla kroz teške trenutke, jer joj je preminula majka Vida. Ona je bila jako bolesna, zbog čega je pevačica bila neprestano uz nju, a u februaru je ispustila dušu.

- Sedim pored teško bolesne majke koja je prikovana za krevet zbog stanja u kojem se nalazi. Stvarno se loše osećam i ne mogu mnogo da pričam o tome. Nadam se da će njeno zdravstveno stanje krenuti na bolje i da ću imati snage i volje da više popričam sa vama o svemu. Nadamo se najboljem - izjavila je Sneki januaru ove godine.

Komentari (2)

Mirka

25.06.2017 03:28

Da li ce ova zena vec jednom da nauci da se obuce. Horor

Mikyca

25.06.2017 13:51

@Mirka - Na zalost uvijek je bilo zlobnih komentara a i dalje ce ih biti.