Emina Jahović i Sadetin Saran
Screenshoot Instagram
Emina Jahović i Sadetin Saran

Screenshoot Instagram

Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Screenshoot Instagram

Emina Jahović i njen izabranik Sadetin Saran našli su se u centru skandala u turskim medijima kada su voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" na televiziji "Beyaz" objavile priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari".

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

One su na nacionalnoj televiziji iznele pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin i ispričale kako su se neki gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Inače, turski mediji pišu da su ostali gosti hotela bili nezadovoljni zbog toga.

A u hotelskoj sobi, kako pišu turski mediji, Emina i Sadetin su bili zato što u blizini tog hotela, u Asosu, grade kamenu kuću, te su nadgledali radove.

 

Kako tamošnji mediji naglašavaju, njih dvoje već žive zajedno, ali žele da naprave i zajednički dom, a datum useljenja još nije poznat.

Svi turski mediji bruje o skandalu iz hotela i zajedničkom životu, a pevačica je na svom instagram profilu na turskom jeziku napisala kako će ih tužiti za, kako tvrdi, sve te laži. Mi vam prenosimo deo pisma.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina) Lis 10, 2018 u 11:54 PDT

 

"Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako jedna žena može da napravi takav brutalni napad na drugu ženu? Moj advokat će započeti pravni proces. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga", napisala je, između ostalog, Emina Jahović koja se do sada nije oglašavala za srpske medije ovim povodom.

Emina je trenutno u Srbiji gde snima spot za novu numeru, dok su njena deca sa ocem Mustafom Sandalom.