Ivan Milinković
Rajko Ristić/Alo!
Ivan Milinković

Rajko Ristić/Alo!

Ivan Milinković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ivan Milinković je nakon 30 godina napustio grupu "Legende", koja je oduvek držala nivo po prepoznatljivosti i vrsti muzike koju su izvodili.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon njegovog napuštanja grupe, Ivan nije ni slutio da će mu stići pismo. Kada je pročitao, ostao je šokiran.

Kantautoru se zabranjuje da izvodi numere ove grupe koje je kao autor potpisao jedan od osnivača grupe Zoran Dašić.

Ivan Milinković, Željko Joksimović

Vladimir Marković/Alo!

Ivan Milinković, Željko Joksimović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Izjavu koju smo povodom ovog slučaja dobili, prenosimo vam u celosti:

- Pošto je obaveštenjem uz upozorenje stiglo preporučeno pismo Ivanu Milinkoviću dana 25. jula 2019. godine, kojim mu se zabranjuje da peva bilo u komercijalne ili nekomercijalne svrhe bilo koju pesmu grupe "Legende" koja je autorsko delo Zorana Dašića, obaveštavamo vas da na bilo kom budućem nastupu Ivana Milinkovića ne očekujete da će izvoditi niti jednu pesmu koju potpisuje Zoran Dašić! Ivan ni jednu od pesama pomenutog autora, ne izvodi od gore navedenog datuma zabrane. Pošto po zakonu ima pravo kao vokalni solista - izvođač svih tih pesama, da stavi zvaničnu zabranu na reprodukovanje istih u medijima, na društvenim mrežama, kao i youtube-u , Ivan to neće učiniti, jer ne želi da uskrati publici koja je pratila njega i grupu, da sve te pesme koje žele i dalje slušaju! Uz veliko uvažavanje i poštovanje svih Vas koji pratite Ivanov rad, bili smo dužni da Vas obavestimo i ujedno da Vam zahvalimo na razumevanju! PR tim Ivana Milinkovića! - stoji u saopštenju koje je naša redakcija dobila.

Pogledajte BONUS video:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

 

Komentari (1)

Gavrilo

18.10.2019 21:12

Zoran je pogresio sto ga je primio da se vrati kada je pokusao da se oproba kao opersaki pevac. Nista Zoran nije izgubio njegovim odlaskom. Nek vrati ponovo Karuza, on je za ovoga izmislio pevanje.