ŠOK ISPOVEST Ivan Gavrilović je bio u vezi sa ĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA, a tek sada priznaje sve: Spasavao sam živu glavu posle svega!

Ovo javnost nije znala

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović, Foto: pintscreen

Denser Ivan Gavrilović, koji je devedesetih godina prošlog veka bio u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, složio se sa svim što je Marija rekla u intervjuu za Kurir.

"Ono vreme proveo s njom, mislim da ima dosta veze sa istinom. Istorija pokazuje da za neke stvari treba da prođe mnogo vremena da bi stvari došle na svoje mesto", rekao je Ivan Gavrilović o intervjuu koji je Marija Milošević dala, a onda je imao potrebu da kaže da je on izašao kao žrtveno jagnje posle pada sa vlasti Slobodana Miloševića.

Marija Milošević
Marija Milošević, Foto: Printscreen

"Samo mi je žao što sam ja ispao žrtveno jagnje okoline. Mogao je taj neko da kaže da mali pevač, nisi ti tu potreban, šta ti tu radiš i nešto slično. Ceo taj neki događaj da prođem na turbulentan način i da se dosta toga obije meni o glavu posle toga", rekao je denser.

"Dosta vremena je prošlo posle dok se nisam vratio na scenu. Čovek mora da bude pažljiv. Ja kao klinac od 25-26 godina mislim da nisam bio dovoljno svestan u šta ulazim, a ni dovoljno pametan da postoje drugi aršini koji te mogu dovesti u nezgodnu situaciju. Ja sam sebi posle toga spasavao život, a mislilo se da sam imao neke benefite. To nije Marija kriva, nego kome je to smetalo. Mogao je da kaže: Mali, idi tamo", Mnogo sam izgubio dana i godina da bih se vratio u neku normalu i život", rekao Gavrilović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi