Ivan Bosiljčić
Instagram
Ivan Bosiljčić

Instagram

Foto: Instagram

Žene ga prosto obožavaju i čine najveći deo večeri na njegovim muzičko-poetskim večerima, a sada smo otkrili i da je taj šarm zapisan u genima porodice Bosiljčić!

Naime, Ivanov dalji brat po očevoj liniji je Milan Bosiljčić, koji je proteklih meseci privlačio mnogo pažnje ulogom Komarca u seriji "Igra sudbine"!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milan Bosiljčić - Beli Jr. (@milan_bosiljcic82) on May 27, 2020 at 5:42am PDT

Milan, inače, nekoliko godina mlađi od svog rođaka Ivana, nastupa u Pozorištu na Terazijama, baš kao i onaj poznatiji Bosiljčić, a pre nego što je zaigrao u "Igri sudbine" na televiziji smo imali priliku da ga gledamo u serijama "Košarkaši", "Selo gori, a baba se češlja" i u filmu "Crna Zorica".

Zanimljivo je to što je on po profesiji bankar i što je izvesno vreme radio u Ministarstvu finansija, a pored glume, koju je završio u klasi s Hanom Selimović, Tijanom Pečenčić, Iskrom Brajović, Bojanom Perićem i drugima, interesovali su ga košarka, ronjenje i ples, pa se njima godinama bavio.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milan Bosiljčić - Beli Jr. (@milan_bosiljcic82) on Mar 27, 2020 at 5:37am PDT

Ime je, interesantno, dobio po svom ocu Milanu Bosiljčiću Belom, našem čuvenom koreografu i glumcu, jednom od osnivača Udruženja filmskih glumaca, koji je u 88. godini postao najstariji diplomac DIF-a.