TRPELA PSIHIČKO ZLOSTAVLJANE 20 GODINA Ispovest žene sa kojom Keba ima ćerku: "Njegov zločin je veći od Severininog, gledaju samo materijalnu korist"

Skandal!

Ljiljana Jevremović
Ljiljana Jevremović, Foto: Printscreen Facebook

Poznati tekstopisac Ljiljana Jevremović oglasila se nakon što je Dragan Kojić Keba (59) u emisiji "Tvoje lice zvuči pogrešno" prokomentarisao slučaj Severine, kojoj je oduzeto starateljstvo nad sinom. Kako je rekao, "zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dete".

Ljiljana je prvo istakla da što se tiče trenutno aktlenog slučaja na potpunoj strani Milana Popovića, ali i da misli da se oko svega pravi prevelika drama.

- Nisu joj oduzeli, moram da vas ispravim. Nisu njoj oduzeli sina, nema tu nikakve drame, samo su joj dodeli ulogu koju je do sada imao Milan, a to je da manje viđa svoje dete. Očigledno je da po sudskoj odluci nije zaslužila da ga viđa češće, jer loše utiče na njega. Znači niko njoj nije ništa oduzeo, jer će ona oko 10 dana mesečno provoditi vreme sa detetom i ne vidim mesta za neku dramu tu - počela je Ljiljana.

Što se tiče Kebine izjave da je oduzimanje deteta Severini "jedan zločin", Ljiljana smatra da bi trebalo da ne progovara jer je mnogo veći zločin izvršio upravo on nad najmlađim detetom, ćerkom Inom.

- Njegov zločin je veći od Severininog, koliko sam ja čitala o tome. Severinina greška prema odluci suda je zanemarivanje, a Kebina greška je zanemarivanje i psihičko zlostavljanje svih ovih dvadeset godina. Dete, naročito kad je u razvoju vrlo je osetljivo, a sada i kao devojka čita "Ja tebe ne želim" preko svih medija - to je psihičko zlostavljanje. Znači, to je klasičan zločinac - kaže Ljiljana.

Keba
Keba, Foto: Alo!/Marko Đoković

- Kompletna porodica Kojić decu gleda samo shodno tome koliko su materijalno "teška" i koliko materijalno mogu da im "donesu". Za malog Aleksandra su se začepali, jer može da im donese novac i popularnost, a ćerka Ina ga nikad nije interesovala jer ne može da mu donese novac. Prosto, takva je postavka stvari. Imate jednu naslovnu strane iz "Ilustrovane Politike", gde je u krupnom planu Keba koji je izjavio sledeće: "Uzeću dete, ako se odrekne majke". To je bilo jedna naslovnica dok smo vi još vodili spor, znači on je postavio ultimatum - iskreno kaže Ljilja.

- Keba ima dvostruke aršine, to je jedan materijalista, bezdušan, koji medije koristi zarad sticanja materijalnog bogatstva. Ja sa njim imam iskustva već 20 godina, i znam da mu je samo materijalno bitno kod dece. On je na sudu izjavio, kada je već analiza krvi bila gotova, Ina je dobila astmu: "Ja ne priznajem analize, ne priznajem DNK, ništa ne priznajem i neću da lečim tuđu bolesnu decu" - objasnila nam je Jevremovićeva.

Ljiljana Jevremović
Ljiljana Jevremović, Foto: Screenshoot Facebook

Osim što se javno odrekao rođenog deteta, Ljilja kaže da se Keba godina unazad trudi da joj uništi karijeru uglednog tekstopisca.

- On se svih ovih godina trudio da mi uništi karijeru tekstopisca, a ja sam od suda u Strazburu mogla da zatražim da mu se zabrane javna oglašavanja - niti da peva, niti da nastupa. Prosto, čovek koji je prekršio ljudsko pravo i ne može da bude javna ličnost. Ja sam sve to imala pravo kad je donešena presuda, ali nisam to uradila. Međutim, on nastavlja da vređa, da iritira dete time što joj narušava ugled u društvu. Čekajte, to što je on javna ličnost i što ima malo više novca je ispravan, a ona studentkinja sada psihologije nije? On nju neće? Ma, ko je, bre, on, da nekog neće?! - kaže nam Ljilja.

Ona je ubeđena da je Kebina izjava na nacionalnom servisu - da je ovo što se dogodilo Severini "jedan zločin" - čista zloupotreba medija.

- A što se Kebe tiče, njegova izjava na nacionalnom servisu je zloupotreba medija u cilju pritiska na pravosuđe i u cilju sticanja materijalnog bogatstva i popularnosti preko tuđe porodične situacije. Uglavnom, potpuno podržavam Milana, jer je dokazao da je čovek koji vodi jedan kvalitetan i prosperitetan život. Svojim primerom i humanošću dokazao je to, dok su Kojići svojim primerom dokazali da vode jedan nehuman, neprosperitetan i dvostruki život. To su činjenice, jer ne možeš dete da daš čoveku od 30 i nešto godina koji postavlja svećice i nema svoje zanimanje. Sada mogu da kažem da mi je drago - zaključila je Ljiljana.

Dragan Kojić Keba
Dragan Kojić Keba, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dragana i Igor Kojić nisu odgovarali na pozive.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi