Darko Lazić i Marina Gagić
Screenshoot Instagram
Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

"Marina gleda da bar nekoliko puta u toku dana ode u šetnju, a onda uveče ide kod Darka. Često odlazi kod njega, kad god se oseća dobro, pošto je muče vrtoglavice i mučnina. Povraća, dosta je malaksala, valjda zato što je malokrvna, i mora da se odmara i da se pazi, jer je to trenutno i za bebu i za nju najbitnije. Teško podnosi to drugo stanje, i nije kao naša majka koja je odlično podnosila trudnoće. Nama je samo da sve bude kako treba", rekao je Marinin brat Miloš za Svet, a onda je i Marina potvrdila ove navode.

Marina i Darko Lazić

printscreen

Marina i Darko Lazić, Foto: printscreen

Iako presrećna zbog stanja u kom se nalazi, priznala je ipak to sve nije lako podnela.

"Tačno je da imam mučnine, ali bitno je da se osećam srećno. Znam da će sve biti dobro. Darko i ja ćemo iz svega izaći kao pobednici, jer je naša ljubav jača od svega", bodri sebe Marina pozitivnim razmišljanjem i objašnjava:

"Darko je čovek mog života, volim ga najviše na svetu i sada ću mu i dete roditi, što je kruna naše ljubavi. Milan i Brankica su oduševljeni, mi se zaista lepo slažemo, svaki dan smo zajedno. Svi su presrećni, jer smo se stvarno zbližili, i ja sa njegovim roditeljima, i on sa mojima. Od kako su saznali da sam trudna i da ću im podariti unuče, prema meni se ponašaju kao da sam im ćerka, i zahvalna sam im na tome. Rekla sam im da se opuste i da ne brinu toliko. Oni znaju koliko je stresno bilo sve ovo kroz šta smo prošli, pa se sada plaše za mene", zaključuje Marina na kraju razgovora.

Komentari (1)

nada

01.12.2018 10:33

O cemu ce se u sutrasnjim novinama pisati ? U koju skolu ide ili ............. ?