Ana Sević i Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Ana Sević i Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Dok Darko leži u bolnici, Ana otkriva da je u njegovoj najtežoj borbi svu energiju usmerila ka njemu i ne krije da je prethodni period bio jedan od najtežih razdoblja u njenom životu.

"Kum mi je javio da je Darko imao udes", kaže Ana na početku ispovesti i opisuje situaciju koja je na nju ostavila traume za ceo život.

PROČITAJTE JOŠ:

"Nisam mogla da verujem šta mi priča, mislila sam da sanjam. Bila sam šokirana, pogubljena i nisam bila svesna ozbiljnosti situacije dok nisam stigla u bolnicu. Pre toga sam odvela Lorenu u obdanište i odjurila u KBC Zemun, a tada sam shvatila da se Darko bukvalno bori za život i onda kreće agonija. On je otac mog deteta i uvek ću biti tu za njega. Šta god da mu zatreba, ja ću mu pomoći. Najviše na svetu želim da se oporavi, nastavi svoj život i bude tu za našu ćerku Lorenu", rekla je Ana.

Lorena još ne zna šta se događa sa tatom, a Ana kaže da će se truditi da ćerka nikad ne sazna da joj je tata doživeo stravičan udes.

"Lorena ne zna da se nesreća dogodila i nikada neće ni saznati. Ona je dovoljno velika da doživi šok ako sazna da joj je otac u bolnici i dovoljno mala da ne razume o čemu se radi. Kada me pita za DArka, ja joj kažem da je na putu, a ona mi veruje jer zna da stalno nastupa i ništa ne sumnja", otkriva Sevićeva.

Ana Sević

Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Budući da se u javnosti pričalo da je, pored Darkove porodice, Ana u lošim odnosima i sa njegovom verenicom Marinom Gagić, pevačica objašnjava kakva je situacija između njih.

"Marinu sam prvi put upoznala u bolnici, dok smo zajedno čekale vesti o Darku. Odmah sam primetila koliko joj je stalo do njega, što je za svaku pohvalu. Zaista, od srca želim sve najlepše i Darku i njoj", kaže Ana.

Takođe, spekuliše se i da je u lošim odnosima sa Darkovom porodicom, te da ju je Lazićev otac izbacio iz bolnice.

"nije tačno da me je Darkov otac Milan isterao iz bolnice. Sve što se u vezi toga pojavilo u javnosti je izmišljeno. Ne želim da verujem da su Darkovi roditelji rekli bilo šta loše o meni. Uvek sam sa njima bila u dobrim odnosima i nadam se da će tako i da se nastavi u budućnosti", objašnjava Ana.

Ana je bila na meti osuda i zbog toga što je na društvenim mrežama objavila da za Darka nije potrebna krv, pa je osuđena kao neko ko sabotira sakupljanje krvi i želi loše svom bivšem suprugu.

"Bila sam kod Darka u šok-sobi kada su doktori rekli da imaju dovoljno jedinica krvi. Rekli su mi da će kontaktirati sa mnom ako bude potrebna dodatna krv. Odmah sam im rekla da sam ja nulta pozitivna grupa i da mogu da me pozovu šta god zatreba 24 sata dnevno. Takođe, Darkova majka je rekla da su svi spremni da daju krv, odnosno ona, otac i brat. Apsolutno ni jedne sekunde niko od lekara nije izgovorio da je potrebna krv. Ja bih prva apelovala na društvenim mrežama. Bubnjar Seke Aleksić, Gordan Mladenović, koji me je optužio da sabotiram davanje krvi za Darka, ubrzo me je pozvao i izvinio se jer nije mislio tako kako je predstavljeno u medijima", objasnila je pevačica.

Komentari (1)

Maki

08.11.2018 19:07

Bravo Ana,svaka ti cast!