Teodora Džehverović
Instagram/printscreen
Teodora Džehverović

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Iako nije tezgarila, Džehverovićeva je prethodnih meseci ozbiljno zarađivala od reklama na Instagramu, o čemu svedoči i njena prepiska za zainteresovanim oglašivačem, koja se širi društvenim mrežama.

Njoj je stigla poruka s poslovnom ponudom, na koju je ljubazno odgovorila i objasnila koliko naplaćuje svoje usluge.

Teodora Džehverović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 evra. Da se objavi na fid (na profilu) 700 evra. Srdačan pozdrav - napisala je Teodora sa svog zvaničnog profila.

Teodora je proteklih meseci reklamirala razne privatne smeštaje i vile po Srbiji, gde je boravila, kupaće kostime, obuću, suplemente za sportiste, a kako se šuška, na nedeljnom nivou je u proseku zarađivala dve do tri hiljade evra. Uzme li se u obzir da je pojačala oglašavanje tokom pandemije, za proteklih šest meseci samo od promocije brendova i usluga na društvenim mrežama zaradila je blizu 50.000 evra!

Teodora Džehverović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Da finansijski dobro stoji, govori i to što je mlada pevačica nedavno odmorom u luksuznoj vili u Sarajevu častila svog dečka Nina Čelebića, brata Savu i snajku Adrianu, a potom i platila letovanje u Hurgadi za celo društvo, što ju je izašlo oko deset hiljada evra.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Nada

15.09.2020 18:10

Ukljuciti i poresku upravu da se vidi sta je ili nije platila i ne samo ona nego i svi drugi sa Estrade. Kada bi se tu pare na gomilu sakupile svake godine gde bi Srbiji kraj bio !

Nikola

15.09.2020 18:19

A porez? Da li je platila?

zzz

15.09.2020 19:11

jel to za celu noc?

XXL

15.09.2020 20:56

A plaćen porez na taj novac?