Maca Diskrecija
Rajko Ristić/Alo!
Maca Diskrecija

Alo!/ Dejan Briza

Maca Diskrecija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Kako otkriva izvor Kurira, reč je o jednom biznismenu, a njena cena se kreće oko 400 evra za ceo vikend.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Ranije je bila oko 600 evra za vikend, ali nije ni blizu cena elitnih prostitutki koje su poznate voditeljke i rijaliti učesnice. Za 400 evra ispunjava sve fantazije klijenta. Njene mušterije su uglavnom iz srednje klase, pa se obično nalaze petkom posle posla i odlaze u iznajmljeni stan na dan. U nedelju se njene obaveze prema klijentima završavaju i tada se rastaju", otkriva dobro obavešten izvor.

Maca Diskrecija

Alo!/Ana Paunković

Maca Diskrecija, Foto: Alo!/Ana Paunković

Starletu su inače više puta hapsili zbog bavljenja prostitucijom, a tokom jednog učešća u rijalitiju 2017. godine, iz produkcije su platili kaznu umesto nje, kako ne bi otišla u zatvor.

Priznala da se bavi najstarijim zanatom

Maca Diskrecija je još u januaru 2017. godine priznala da se bavi najstarijim zanatom:

Maca Diskrecija

printscreen

Maca Diskrecija, Foto: printscreen

- Kad sam shvatila da se i u pevačkom poslu sve vrti oko se*sa, rešila sam da batalim mikrofon, povučem se i da naplaćujem usluge se*sa. Moja cena je 500 evra, a za grupnjake tražim 1.000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate - pohvalila se starleta.

Ali njena sreća nije dugo trajala jer joj je biznis zapao u krizu u maju, kad je uhapšena zbog iznuđivanja novca i bavljenja prostitucijom. Tada je saslušana u policiji, nakon čega je podignuta optužnica protiv nje.

Majka besna

Macina majka Enesa Hodžić dva puta je pokušala da se ubije zbog nedoličnog ponašanja ćerke, koje se javno odrekla. Ranije za za Kurir je rekla da više ne želi da čuje za nju:

- Maca je jedna budaletina, izbrukala me za ceo život. Neću više da pričam o njoj, kao da ne postoji. Molim vas, nemojte me više zvati zbog te lude!

Pogledajte BONUS video:

“BILE SU MI U GOSTIMA” Jovana Jeremić progovorila o prostitutkama, a onda žestoko oplela!