Anastasija Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Anastasija Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Anastasija Ražnatović

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

"Planirano je 150 zvanica, a na predlog dekoratera, koji je Anastasija prihvatila, sve će biti u belo-roze tonovima. Bukvalno će sve biti kao u bajci, a Tasa će sigurno biti princeza večeri. Tijana Todorović specijalno za slavljenicu kreirala je haljinu, baš nalik na princezu", rekao je izvor i dodao:

"Cela žurka je inače Cecin poklon. Neće biti vatrometa, ali će biti nekih specijalnih torti. Obavezan je dres-kod, tako da će muškarci biti u odelima, a devojke u dugim haljinama. Kažem vam, biće to veličanstvena noć za Anastasiju, ali i sve prisutne. Osim ovoga, dobro obavešten izvor nam je otkrio da se Anastasija vratila sa Mikonosa i da je posebno uzbuđena zbog ove glamurozne proslave u Beogradu."

PROČITAJTE JOŠ:

"Tasa je morala da dođe pošto je čeka proba haljine, kao i svi potrebni kozmetički tretmani. Jako se raduje i ne krije uzbuđenje zbog toga što će joj Sloba pevati na rođendanu. Naravno, Ceca je već rekla da jedva čeka da zapeva na ćerkinom slavlju, a naravno da će se i brojni prijatelji sa estrade te noći uhvatiti mikrofon."

"Kao i svaki roditelj, tu sam da ispunjavam želje svoje dece. Naravno, one koje su u granicama realnih", rekla je jednom prilikom Ceca.

Podsećanja radi, Tasa je već proslavila rođendan na Mikonosu u prisustvu dečka Đorđa Kuljića i najbližih prijatelja. Osim torte i vatrometa, kojima je bila oduševljena, na večeri na kojoj je bila u jednom trenutku je zapevao i Željko Joksimović, što je mladu Ražnatovićevu veoma obradovalo.

Sloba: Ispuniću Anastasiji svaku želju

"Nisam želeo to da spominjem do sada jer ipak mislim da nisam ja taj od koga treba da se sazna, ali pošto ste već upoznati s tim, Ceca me je pozvala i rekla kako bi voleli da ja pevam na rođendanu, a ja sam se, naravno, rado odazvao pozivu. Velika je to čast. Imam zaista širok repertoar, tako da verujem da neće biti problema oko pesama i izbora, a i ukusi su nam slični. Šta god budu poželele", rekao je Radanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar

E-Stock

Foto: E-Stock

 

Komentari (2)

Ivana

29.05.2019 18:54

A nije bilo baš tako davno kad je Slobica pokazivao srednji prst slici te iste Anastasije.

mck

29.05.2019 23:23

Zamisli imas toliko love, ali onda pokaze sav neukus... Sloba i zurka za mamine ulizivace..