Jovana Joksimović i Srđan Predojević
Instagram/jovanamac
Jovana Joksimović i Srđan Predojević

Instagram/jovanamac

 Foto: Instagram/jovanamac

Poznati voditeljski tandem sada je bez posla, a postoji mogućnost i da se razdvoje, navodi Kurir.

Naime, Radio-televizija Srbije, gde su se njih dvoje i proslavili, navodno želi da vrati samo Jovanu Joksimović, dok za njenog kuma, kako nezvanično saznaje pomenuti portal, nema mesta u njihovom kolektivu. Navodni razlog za to je, kako se govori među zaposlenima na državnoj televiziji, kršenje ugovora i Predojevićev sukob s pojedinim kolegama, urednikom, ali i tadašnjim direktorom Aleksandrom Tijanićem.

Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Promo

 Foto: Promo

Prema rečima izvora Kurira koji je radio na RTS u vreme kad i Jovana i Srđan, Predojević je znao da dovede gosta mimo odobrenja kolegijuma, što mu se i zameralo. Što se Jovane tiče, njoj su vrata otvorena, a kako se navodi, već je razgovarala sa sadašnjim v. d. direktora Draganom Bujoševićem. On ima želju da voditeljka ponovo radi na Javnom servisu, ali je, prema tvrdnjama ovog portala, problem u novcu, jer Joksimovićka želi platu koju RTS za sada ne može da joj da. Da li će s Bujoševićem naći zajednički jezik, znaće se u narednih nekoliko dana.

Inače, ona se ovim povodom nije oglašavala, ali je na Instagramu najavila tužbu protiv Prve zbog toga što, kako tvrdi, čelnici ove televizije nisu ispoštovali ugovor.

Pročitajte još:

Komentari (4)

beba

23.09.2020 16:11

Za nju me ne cudi arogancija,a on se pored nje opustio

Milica

23.09.2020 16:56

Kakve su plate imali do sada, mogli bi da zive komotno 5 godina od toga. Sta Joksimovicka misli o sebi, kad ucenjuje urednika u RTS? Sve je biznis.

Miki

23.09.2020 19:32

Sram vas bilo 10000 eura mesecno.uzimate od naroda da bi dali tim iskompleksiranim i nadobudnim novinarima!!!

Giša

24.09.2020 16:21

To ona nema šta jesti.Mater joj gladnu.