Darko Kostić
Alo!/Ognjen Radošević
Darko Kostić

Alo!/Ognjen Radošević

Darko Kostić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Naime, u sklopu istrage saslušan je U.U. (23) koji je oštećenog Š.B. (22) povezao sa kreatorom.

"Ne sećam se kada je na moj profil na Fejsbuku stigao zahtev od Darka Kostića. Ja sam ga pitao ko je on. Mislim da mi je rekao da je dizanjer, a potom dodao: "Polako, upoznaćemo se" i nakon toga mi je ponudio 5.000 dinara za seksulane uslUge. Odgovorio sam mu da nisam zainteresovan i da ću mu javiti ukoliko neko od mojih prijatelja bude bio. Ja sam izašao iz kuće i pokazao to prijateljima. Niko nije prihvatio ovako nešto", isrpičao je svedok a potom otkrio kako je oštećenog Š.B. upoznao sa Darkom.

"Mi njega zovemo Knele. Rekao sam mu da mi se obratio Darko Kostić i da mu je nudio sve živo, znači kokain, "bombone" ekstazi i slično. Kenele se zainteresovao jer mu je rođendan bio sutradan i želeo je da se časti", rekao je svedok u tužilaštvu, a sam Š.B. je potvrdio priču svedoka.

"Dobio sam broj od Draka Kostića za kog nisam znao ko je, a ujedno je U.U. njemu ostavio moj telefon. Kostić mi je potom poslao poruku: "Mogu da ti nabavim koakin, eksere, MDMA, sve što ti treba", a potom mi je poslao zahtev na Fejsbuku kako bismo mogli da prepoznamo jedan drugog kada se sretnemo", svedočio je Š.B.

Darko Kostić

Alo!/Rajko Ristić

Darko Kostić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Sa Kostićem se našao kod jednog hotela a onda su krenuli u njegov stan.

"Već na stolu u stanu stajao je crveni tanjirić pored koga je u kesici bio kokain, a na stolu se takođe nalazio spid. Darko me je pitao da li želim spid da probam, na šta sam rekao da želim samo kokain. Znao sam da je kokain jer sam se nakon konzumiranja osećao kao bos. Nakon toga sam zapalio cigaretu i seo na ugaonu garnituru, a Darko koji je sedeo sa moje desne strane svojom levom rukom me je uhvatio za polni organ", ispričao je mladić koji ga je posle toga udario i pobegao iz stana.

"Skočio sam i pitao ga "Šta to radiš?", nakon čega sam ga udario pesnicom u glavu. Rekao mi je: "Izvini, nije to trebalo tako da se desi". Tada sam iz besa uzeo njegov telefon i izleteo iz stana. On mi je u narednim danima predstavljajući se kao neki inspektor slao vulgarne poruke: "Majmune jedan vrati taj telefon", "Zato što me teraš da se cimam toliko, videćeš šta ću da ti uradim kad te budem uhvatio", posvedočio je Š.B.

Šokatna preiska Dara Kostića i maloletnog L.J.  koji je optužio dizajnera za seksulano zlostavljanje, proscurila je u javnost. Naime, u porukama se između ostalog vidi da je Darko mladiću podvalio kamagru i obećao veliku slavu.

"U porukama se vidid da je maloletnik mislio da mu je kreator dao nešto da bi izgledao razvijenije, a ne lek za potenciju. Kostić je maloletniku rekao da će ga proslaviti, ali i u više navarata izjavljivao ljubav", navodi se u porukama.

Komentari (3)

Nuclear Vlasta

25.07.2018 08:08

Овде су сви за затвор. Изгледа да и „малолетници“ нису баш неке „цвећке“, или је узимање дроге код малолетника нешто нај нормалније ?!

Dragy

25.07.2018 09:34

Eto kako postaju Gej, i ako to, verovatno, u duši nisu!! Uhvati ga neka baraba da mu uvali dogu, I? Posle nema nazad!!

Anka

26.07.2018 07:54

Al smo iskvarena nacija,sve za lovu