Novo jutro
Promo
Novo jutro

Promo

Foto: Promo

Dea, koja je dobila nadimak "Žena hrabrost", dala je sve od sebe da što pre stane na noge, a uz terapije i odličan tim lekara koji stoji iza nje, oporavak napreduje odlično, te se na radost kolektiva TV Pink i gledalaca, u julu vraća u "Novo jutro", gde ju je od februara čekalo mesto pored kolege Predraga Sarape.

Njenom povratku na TV Pink raduju se i njene kolege, voditeljski par "Novog jutra" Irina Vukotić i Žika Nikolić, koji su zadivljeni naporom koji je Dea uložila u svoj oporavak.

- Mene pre svega sa ljudske strane raduje njen povratak jer je uspela da se snađe u toj situaciji i da prevaziđe sve to što joj se dogodilo. Zaista, to je bio samo trenutak od ambisa. Dea je pravi primer, oduševim se svaki put kada pomislim kako ona sve to prevazilazi. Svakim danom je sve jača i jedva čekam da je vidim - rekao je Žika.

Novo jutro

Promo

Foto: Promo

Njenom energijom i borbom oduševljena je i Irina, koja smatra da mnogi ne bi umeli da se nose sa tako teškom životnom situacijom i da je za poštovanje način na koji je Dea uspela da prevaziđe sve.

- Nedavno sam je srela na jednoj proslavi, posle četiri meseca, i samo sam pomislila koliko je neverovatna. Dea je devojka koja zrači jednom divnom energijom i to što je ona uspela da prebrodi, retko ko bi mogao. Mislim da će prvenstveno njoj ovaj povratak da da dodatnu energiju da se što pre oporavi u potpunosti, jer je to to - ona je svoj na svome u živom programu. Ovim putem bih joj poželela svu sreću. Žika i ja, ali i ceo tim "Novog jutra" smo srećni i uzbuđeni jer nam se Dea vraća tako brzo - rekla je Irina.

Nama ostaje samo da sačekamo jul i trenutak kada će nam uvek nasmejana Dea, zajedno sa Sarapom, poželeti dobro jutro i lep početak dana u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro".