Kija Kockar
Instagram/printscreen
Kija Kockar

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

Kija Kockar kaže da muškarci ne umeju oralno da je zadovolje!

Pevačica je otvoreno pričala o se*su u emisiji Goce Tržan na televiziji K1 i tom prilikom je poručila momcima da sklone usne i jezik od njenog međunožja:

- Muškarci su najgori u oralnom se*su. Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi. Ne znam šta se dešava, ali ako ne vole i ne znaju, neka se sklone odatle - ispričala je bez dlake na jeziku pobednica "Zadruge" Kija je priznala i da je prekidala muškarca usred odnosa jer je se*s bio loš.

- Kad sam bila mlada, bilo je onih koji nisu znali gde treba. Neznaju ni sada kad su stariji. Prekidala sam sve usred se*sa i govorila: "Ne mogu više". Okrenem se i odem. Rekla sam jednom, sad skoro: "Da ti objasnim za buduće partnerke, to nije na dugme, ne ideš odmah u metu".

Kockareva je otkrila i kakve p*rniće voli da gleda:

- Nisam upoznala ženu koja ne posećuje p*rno-sajtove. Ja gledam posete bebisiterki jer sam romantična. Kul mi je bebisiterka kao dođe, pa zaplet... Očigledno me prevara loži, da je zabranjeno i malo više agresivno. Ali, to je samo ono što gledam. Nekad vraćam ono što mi se sviđa, premotavam.

Kija Kockar

Printscreen/You Tube

Kija Kockar, 

Kija se osvrnula i na svoj propali brak sa Slobom Radanovićem:

- U početku veze imali smo s*ks sedam puta uzastopno, ali kada prođe neko vreme, sve se menja. Žena se zavodi od jutra do mraka. Daj mi kompliment, zavrni tu sijalicu i onda uveče, kada dođe vreme, sve može da bude super. Mene je ubijalo kada smo mi non-stop zajedno. Bilo mi je lepo, ali mi je to ubijalo želju za s*ksom. Kada smo bili u vezi, dogovaramo se kada ćemo da se vidimo i ja sam uvek spremna.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Vasa

05.10.2020 11:33

Draga Kija previše pričaš i izdajes se kakva si u stvari. Ti voliš samo sebe i nije te briga za partnera. Od tebe zavisi da li ces biti zadovoljena. Ako ležiš opuštena i bezvoljna, gledaš u plafon i razmišljaš o zidovima nećeš biti zadovoljena.

Primus

05.10.2020 13:19

možda je vreme da se udaš za nekog psa...

mimi

05.10.2020 13:21

E jadnice bez mozga!!?

Jelena

05.10.2020 16:41

A sa koliko muškaraca je imala 7 odnosa za dan?

Jovan

07.10.2020 09:18

Kija ti si rođena da radiš dok si mlada u javnoj kući dok si mlada pošto nemože niko da te zadovolji a pokazalo se da si rođena samo sa ,,malim mozgogom loša žena bez pameti !