DEA TRPI NESNOSNE BOLOVE, ALI JE I DALJE JAKA! Imala je ozbiljne povrede, a kada su joj saopštili da su prošla kritična 72 sata, evo šta je uradila!

Hrabra je!

Dea Đurđević, saobraćajna nesreća, udes
Dea Đurđević, saobraćajna nesreća, udes, Foto: Screenshoot Instagram

Voditeljka Dea Đurđević oduševila je mnoge na VMA jer oporavak teče bolje od očekivanog, a iako je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja, Dea zasmejava sve u okolini.

Voditeljka koja se od četvrtka nalazi u jedinici intenzivnog lečenja na VMA, proteklih dana se trudila da bodri i oraspoloži kako sebe, tako i okolinu. Takvo raspoloženje nastavilo se i nakon kritična 72 sata, kada je čula dobre vesti.

- Doktori svakodnevno po tri puta obilaze Deu. Kada joj je saopšteno da su prošla kritična 72 sata, te da oporavak dobro teče, ona je bila oduševljena. Naravno da je rane bole, pogotovu što je imala nekoliko ozbiljnih povreda, ali se trudi da osmehom oraspoloži sve. Ne želi da se žali na bolove, ali kada je pitaju kako se oseća, kaže da će sve izdržati - kaže izvor upućen u situaciju.

Ove reči potvrdio je i načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević, koji je rekao: "Uz veliki široki osmeh je rekla: “Ja sam odlično, ja sam megacar”. Taj njen osmeh, i sad sam se naježio i morao sam to da zapišem", rekao je načelnik VMA gostujući u “Novom jutru”.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi