Miljan Vračević
Alo!/Masanori Jošida
Miljan Vračević

Alo!/Masanori Jošida

Miljan Vračević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zdravstveno stanje pevača Darka Lazića je stabilno, nakon što su mu ljudi dobre volje dali krv, rekao je njegov vozač i menadžer Miljan Vračević.

Pročitajte još:

 

Snimci polomljene butne kosti hitno su poslati na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti na Banjici, dodao je Vračević.

- Darko ima frakturu kostiju lica, ali ne i dislokaciju. Na svu sreću, unutrašnje krvarenje je napokon zaustavljeno - rekao je on.

Kako kaže, razgovarao je sa direktorom KBC Zemun koji smatra da je Darkovo zdravstveno stanje i dalje kritično, te još ne treba insistirati na premeštanju u drugu bolnicu.

- Treba pustiti lekare da rade svoj posao - kratak je bio Vračević.

Podsetimo, Darko Lazić je doživeo saobraćajnu nesreću prekjuče oko 8.40 na putu Pećinci – Brestač. Istraga je utvrdila da je vozio pod dejstvom alkohola i da nije bio vezan.

 

Komentari (2)

Maki

25.10.2018 19:10

Miljan Vračević traži slavu preko pevačeve nesreće! Nikakav menadžer on nije, jer je polupismeni izbacivač i vozač povredjenog pevača, koji nije bio na poslu u tom trenutku, da bi odvezao pijanog i drogiranog gazdu kući, jer ovaj nema dozvolu! Oduzeta mu je! A i nije ni lekar, da bi davao izjave novinarima! Smradina jedna pokvarena, to je taj Miljan!

nn

25.10.2018 19:14

nema sta nema u stvari