Ilda Šaulić
printskrin

 

Ilda Šaulić

printskrin

Ilda Šaulić, Foto: printskrin

Pevačica sa suprugom Bojanom čeka drugo dete, a zbog virusa na koji je pozitivna, trenutno je u samoizolaciji.

- Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na Covid-19 - kaže pevačica i dodaje:

Ilda Šaulić

Masanori Jošida

Ilda Šaulić, Foto: Masanori Jošida

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Blic piše, ona je lepe vesti čula na dan kada je njen brat Mihajlo slavio rođendan, a to je bilo pre 18 dana, pa su tu noć duplo slavili i nazdravljali.

- Čim je saznala lepe vesti, Ilda je iz predostrožnosti otišla da se testira iako ništa nije osećala od tegoba koje prate virus. Nažalost, test je pokazao da je pozitivna, ali ona nije uplašena s obzirom na to da nema simptome. Svakako se izolovala kako nikoga u svojoj okolini ne bi zarazila - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

Ilda Šaulić

Alo.rs

Ilda Šaulić, Foto: Alo.rs

- Ona je sada na pragu trećeg meseca trudnoće i oseća se dobro. Dolasku novog člana neizmerno se raduje njena ćerkica Ema, koju pripremaju za dolazak brata ili sestre. Do sada je bila u centru pažnje pa će morati da joj objasne da će imati društvo. Ema će uskoro napuniti četiri godine i budući roditelji su srećni što će između dece biti relativno mala razlika u godinama.

Vest da u porodicu stiže još jedan član obradovala je i baka Gocu, suprugu pokojnog pevača Šabana Šaulića, koju je ovo malo otrglo od tuge koju oseća.