Severina i Igor Kojić
screenshot
Severina i Igor Kojić

screenshot

 Foto: screenshot

Igor, naime, hoće da uzme polovinu stana u Zagrebu koji je Seve kupila tokom njihovog braka, a traži i da podele ušteđevinu!

- Igor je besan što mu se brak raspada. Nadao se da će se pomiriti, ali Severina neće da čuje za njega! Kad su se venčali pre pet godina, on je napustio posao fudbalskog menadžera kako bi mogao da se posveti njenoj karijeri. Tako je postao njen menadžer. Seve je napredovala, a on je tapkao u mestu - započinje priču izvor blizak nekadašnjem paru, i nastavlja:

Igor i Severina Kojić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Zato je Igor odlučio da joj sada sve naplati! Već je išao kod advokata, koji ga je savetovao da tokom brakorazvodne parnice traži polovinu imovine. Reč je o luksuznom stanu u Zagrebu, kao i o ušteđevini od nekoliko desetina hiljada evra. Severini će ostati stan i imanje u Splitu, koje je imala i pre udaje za Igora.

Kada je pevačica čula za to, načisto je poludela!

- Nije mogla da veruje da je Igor tako nisko pao. Počela je da urla: "On će da uzima moj stan?! Pa šta je umislio?! Ma ni evro neće dobiti od mene. Jadno je to što radi!" - priča izvor, i dodaje da je Seve definitivno rešila da se razvede:

- Seve je rekla da joj se sada zgadio i da nema šanse da se pomiri sa njim!

Severina

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Podsećamo, Severina i Igor su u aprilu proslavili petogodišnjicu braka, a onda je iznenada sve krenulo po zlu! Posle još jedne u nizu žestokih svađa, pevačica je tokom policijskog časa izjurila iz Kebine kuće, gde su tada boravili. Kad ju je policija zaustavila, priznala im je da se svađala sa mužem i, nakon što je platila kaznu, napustila je Beograd i vratila se u Hrvatsku. Ubrzo su Severinu na Instagramu prestali da prate svekar Keba, svekrva Olja i zaova Nataša. Nedavno je Severina skinula burmu, čime je definitivno potvrdila da se razvodi od Igora!

Komentari (7)

cole

30.07.2020 10:19

takav mu je i tata

Đana

30.07.2020 10:45

Spasu brak ili spase brak?

Ami

30.07.2020 10:51

A...jel se to Igor UDAVAO il ZENIO!!!

Ex faca

30.07.2020 11:25

Ovo prelazi u nacionalno manjinsko rasno prepucavanje. Neznam kako najneradniji soj društva uvek nađe model kako se dokopati socijalne pomoći, privilegija i sl. Tako i ovaj Kebić koga niko nije znao dok se nije oženio, sad nešto traži, i nalost dobiće prilično. Semka im takva. Protiv Seve sam bio posle prvog razvoda, sada sam na njenoj strani.

Ružica

30.07.2020 13:55

Ma vidi ti malog mućka, kao on je nešto doprineo , a ništa ne radi i ne zarađuje. Ona mu davala džeparac. Nemoj se ni razvoditi, papir ionako ništa ne znači, dok ne smisliše neku strategiju da dobije nula eura i nogu u dupe.

Dada

30.07.2020 15:33

Koji kreten mali?On imao karijeru? Severina drzi se i ne daj se i samo "gas"!

mika

30.07.2020 16:46

otkud sad ovo kad mu je danas na intagramu cestitala rodjendan nazvavsi ga svojom ljubavlju?