Jovana Tipšin
Printscreen
Jovana Tipšin

Printscreen

Jovana Tipšin, Foto: Printscreen

U medijima se već neko vreme priča da će pevačica Jovana Tipšin konačno stati na ludi kamen i reći sudbonosno da, pa ju je jedna naša emisija ugostila i popričala sa njom na temu privatnog života.

- Ništa se nije desilo - započinje pevačica kroz smeh.

- Da je trebalo, stala bih na ludi kamen, ali od toga nema ništa. Piše se svašta, ja nikad nisam imala problem da kažem šta će biti, kako... Ali, nikad se ne zna - zaključuje pevačica.

Tipšinova se nakon toga dotakla i smrti svoje majke, koja je nažalost nedavno preminula u 81. godini. Jovana se prvi put za kamere prisetila zajedničkih trenutaka i koje reči bi joj uputila, da može.

- Mnogo smo bile vezane, nekako se tešim svaki dan, verujem u Boga i radujem se što ćemo se jednog dana sresti na nekom drugom i lepšem mestu. Ima vremena, nek' bude volja Božija... Trudim se da idem napred i stvarno je mnogo teško, nekad plačem satima - iskreno priča Jovana.

Jovana Tipšin

Printscreen

Jovana Tipšin, Foto: Printscreen

- Bila sam sama sa mojom mamom i sve bih isto proživela, kada znaš da je tvoja mama pored tebe, živa... Vratila bih to vreme da mogu. Iščupani su mi i srce i duša posle majčine smrti - kaže pevačica.

Jovana se u jednom trenutku rasplakala i imala da poruči samo jedno.

- Samo bih je zagrlila i rekla koliko je volim, još više, da mogu - završava Tipšinova kroz suze.