20 MILIONA DINARA ZA MALU MINJU Humanitarni koncert Marije Šerifović uspešno održan, evo i kako je sve izgledalo! (FOTO)

Marija Šerifović održala je humanitarni onlajn koncert Marije Šerifović za pomoć maloj Minji Matić, koji je bio realizovan preko aplikacije "Juboks".

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Printscreen/Youtube

Marija Šerifović, koja je u više navrata pozvala sve ljude da pošalju SMS poruku sledeće sadržine: 845 na 3030, pevala je kako svoje hitove, tako i pesme svojih kolega.

Tokom koncerta, koji je trajao više od 3 sata, pristiglo je oko 100.000 humanitarnih SMS poruka, što znači da je prikupljeno oko 20.000.000 dinara na ovaj način.

Pomagala su svojim donacijama kako pravna, tako i fizička lica, a novac za lečenje male Minje izdvojile su i brojne poznate ličnosti.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Privatna arhiva

Osim Marije Šerifović, svoje pevačko umeće pokazale su Jovana Pajić i Džejla Ramović, a pevao je i Dženan Lončarević.

Tokom večeri, uključivale su se i poznate ličnosti poput Momčila Bajagića Bajage, Nikole Rokvića, Aleksandre Prijović...

Program je vodila Ana Mihajlovski. Ono što treba istaći da sve uplate sa ovog humanitarnog događaja nisu uknjižene, a koliko je tačno novca prikuljeno za lečenje male Minje, saznaće se u ponedeljak.

Budi human
Budi human, Foto: Privatna arhiva

Ako ste propustili, pogledajte kako je izgledao koncert.

Marija je nedavno ekskluzivno za Alo! otkrila sa kakvim zdravstvenim problemima se bori, a više o tome saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi