HRVATSKA PEVAČICA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O DARKU LAZIĆU: Progovorila o samoubistvu, brzoj vožnji i aferi

I ona se oglasila.

Darko i Olivera
Darko i Olivera, Foto: Screenshoot Instagram

Folk pevač Darko Lazić (27) postao je svestan sopstvene krivice zbog svega što se trenutno događa. Darko se nedavnoi žalio kako mu je teško i da može da bi vratio vreme. Prvi put je probao drogu pre devet godina, a sada proklinje taj dan. Olivera Matijević, hrvatska pevačica i Lazićeva drugarica otkrila je nepoznate detalje o srpskom pevaču.

- Takve gluposti da on sebi želi oduzeti život, to stvarno nema veze s pameti. Darko je mlad momak i mislim da ima milion razloga za život - oštro je rekla Olivera Matijević, pevačica iz Zadra.

Lazić je 24. oktobra sleteo s ulice automobilom kod Brestača. Darko je imao 1,39 promila alkohola u krv, a prema neslužbenim informacijama nije se vezao.

- Voli aute i motore, ali oprezan je uvek bio. Vozio me naravno i nikad nije divljao niti se glupirao po ulici - izjavila je Olivera.

Darka je upoznala u Beču na svadbi na kojoj su zajedno pevali. Navode medija kako su njih dvoje u vezi nakon što se Lazić rastao od supruge Ane Sević, Olivera je opovrgnula.

- Ja i Darko smo pre svega prijatelji i kolege i prema njemu imam veliko poštovanje. Kao osoba je divan, veseo i dobra duša. Pomogao bi svima, pre bi dao drugima nego sebi - objasnila je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevicofficial) on

Pamti njihov poslednji razgovor pre nesreće. Razgovarali su o njegovim planovima i šta donosi sutra, koju je Lazić umalo izgubio.

- On je kao pevač izuzetan vokal i talent kakav se retko može u današnje vreme čuti. Kada smo razgovarali o budućim planovima, bio je srećan i onaj njegov osmeh je bio poseban - rekla je. S Darkom nikada nije imala saradnju, niti je, kako kaže, u intimnim odnosima s pevačem.

- Nisam bila u bolnici kod Darka jer je takvo stanje kakvo jeste i nažalost ne može ga niko osim roditelja i rodbine videti - rekla je Olivera.

Njegova nesreća ju je jako pogodila, ali nada se da neće odustati od borbe i da će opet moći da peva. Na pitanje je li istina da je Darko Lazić zavisan o kokainu i da je u apstinencijskoj krizi, pevačica nije dala nikakav odgovor.

- Darko je psihički loše i u teškom je stanju. Za sve što mu se dogodilo krivi samo sebe. Rekao je da je sada svestan svojih grešaka i kaje se što je probao drogu iz čijeg se pakla sada ne može izvući. I dalje trpi nepodnošljive bolove, ne može se okrenuti i uvek je u istom položaju - rekao je pevačev prijatelj koji tvrdi da Darko neprestano plače i moli Boga da mu pomogne da se odvikne.

Iako zna da mu je droga uništila život, Lazić i dalje traži narkotike, a više o tome čitajte OVDE.

Nedavno, Lepa Brena i Saša Popović rešili su da pomognu Darku Laziću. Naime, osim što brinu o zdravstvenom stanju Lazića, Brena i Popović materijalno pomažu pevačevoj porodici, a više o tome pšročitajte OVDE.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevicofficial) on

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi