K1KA
printscreen
K1KA

printscreen

Foto: printscreen

Srpska jutjuberka Kika prethodni mesec našla se u žiži interesovanja zbog ozbiljnog sukoba koji je u jutarenjem programu Prve televizije imala sa kolegom Bogdanom poznatijim kao Baka Prase.

Očito je da je jutjuberka htela da iskoristi trenutak medijske slave, pa je tako snimla pesmu koja se vrlo brzo našla na trending listama u većini balkanskih zemalja.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim i pored velikog broja pregleda pesma ima dvostruko više dislajkova nego lajkova i na hiljade loših komentara.

Na hrvatskom portalu"Index.hr" objavljen je tekst o Kiki pod naslovom "Srpkinja obara rekorde: Najpopularnija pesma u Hrvatskoj je gora od svake cajke".

"Kada vidite trending na Jutjubu u Hrvatskoj, verovatno ćete razmisliti o tome da svojoj deci ograničite vreme na internetu. Ona je glavna junakinja drame s najpopularnijim balkanskim jutjuberom Bakom Prasetom, koji ju je brutalno izvređao u više navrata. Fanovi Bake Praseta, kojih ima više od milion, navalili su na ‘dislajk’ dugme na Jutjubu, pa Kika i njena rep pesma ovih dana obaraju rekorde", navodi hrvatski portal.

 BONUS VIDEO:

Otkrivamo sve o braku Nikolije i Relje!

 

Ovako nešto još nije viđeno! Tortu unose iz delova dan ranije, i to na specijalnim kolicima! Ali to nije sve!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 21.11.2019. 22:57 - 21.11.2019. 23:10 Široko! Veljko i Bogdana, Foto: Screenshot/Instagram Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić, zavetovaće se na večnu ljubav u nedelju, a o njihovoj svadbi javnost bruji danima. U porodičnom domu Ražnatovića traju pripreme za veliko slavlje.