Zorica Brunclik
Foto: YouTube/printscreen
Zorica Brunclik

Foto: YouTube/printscreen

Foto: Foto: YouTube/printscreen

Iako je među negovim naslednicima bilo negodovanja da se na takav način oproste od oca i službeno im je ukazano na želju pokojnika. Da situacija bude još neobičnija, otac im je preminuo u vreme pandemije koronavirusa i strogih mera, koje su uključivale i oproštaj od pokojnika samo uz najužu porodicu.

Zorica Brunclik

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Kako pišu mediji, Strizivojčanin je tada pokopan na mesnom groblju prema važećim pravilima, a vesela daća održana je naknadno, u Đakovu, u poznatom restoranu.

Tokom neobične daće prošetao je i službenik koji je morao da se uveri održava li se oproštaj kakav je pokojnik testamentom zatražio. Greške nije bilo - svirači, narodnjaci i dobro raspoloženje bili su tu.

Meštani Strizivojna za svog preminuloga meštanina imaju samo lepe reči - bio je dobar čovek i dobar domaćin koji je svakoga dobro ugostio ićem i pićem. Radio je u Nemačkoj i tamo zaradio penziju.

Smrt

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- On je radio, radio, radio. Bio je vrlo korektan, dobar čovek - kaže jedan Strizivojčanin.

Inače, ovo nije prvi, ovako bizarni skup na daći. Kako pišu  mediji pre petnaestak godina vremešna sugrađanka je još za života sama priredila sopstvenu daću koju je organizovala do zadnjeg detalja prema sopstvenom ukusu.

PROČITAJTE JOŠ: