Helena Topalović
Printscreen/instagram
Helena Topalović

Printscreen/instagram

Helena Topalović, Foto: Printscreen/instagram

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, i teniser Damir Džumhur trenutno su na odmoru na Maldivima, a prema informacijama koje su dospele u medije sportista na ovom romantičnom putovanju planira da je zaprosi.

PROČITAJTE JOŠ:


Helena i Damir u vezi su već pet meseci, a iako su to pokušali da sakriju od javnosti fotografije sa putovanjasu ih odale. Oni se trenutno odmaraju u jendom luksuznom rizortu na Maldivima, a kako je ispričao Damirov drug, teniser planira da tamo zaprosi Helenu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on Nov 18, 2019 at 7:15am PST

- Ona i ne sluti da se Damir toliko zaljubio da je na Maldive poneo prsten, kojim planira da je zaprosi. Rekao mi je da mu se smučilo da menja devojke i da je definitivno rešio da se skrasi. Ponovio mi je da ga je Helena privukla kao nijedna do sada, da mu sa njom nikad nije dosadno i da je siguran da je ona žena njegovog života. Ubeđen je da će mu reći "da" - rekao je Damirov drug.

Damir Džumhur

Printscreen/instagram

Damir Džumhur, Foto: Printscreen/instagram

Kako se pisalo, Damir je zbog Helene raskinuo vezu sa blogerkom Zoranom Jovanović Zorannah, a iako je u početku mislio da će veza sa Topalkovom ćerkom biti prolazna avantura, on se u nju do ušiju zaljubio te se sada ne odvajaju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Komentari (1)

capatilo

19.11.2019 12:24

decko uspesan govori srpski engleski.