Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan
Printscreen Youtube
Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović

EPA

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: EPA

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog samo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije - pričala je Cecina kuma tada za domaće medije.

Maja Pavić

Printscreen

Maja Pavić, Foto: Printscreen
Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan

Printscreen Youtube

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen Youtube

- Pristala sam naravno - pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja. Imala je osećaj kao da se ona udaje. Maja Pavić je tada otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

- Na jedvite jade, preko silnih veza, uspela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena - pričala je Maja.

PREPORUČUJEMO I:

 

U vreme Cecinog venčanja, u tekstovima o njihovoj svadbi bilo je reči i o kumi, pa je Pavićeva tada bila upitana da li i u njenom životu postoji neki muškarac.

 

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je delovalo da se povukao i da želi mrniji život. Sve češće je viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.

Ceca  i Željko Ražnatović

EPA/Miloš Jelesijević

Ceca i Željko Ražnatović, Foto: EPA/Miloš Jelesijević