Zorica Brunclik
Foto: YouTube/printscreen
Zorica Brunclik

Foto: YouTube/printscreen

Zorica Brunclik, Foto: Foto: YouTube/printscreen

Harmonikaš Ljubo Kešelj sedamdesetih je bio u braku sa folk zvezdeom Zoricom Brunclik, a kada su se rastali, posle deset godina braka on je oženio njenu koleginicu.

Tih osamadesetih godina na sceni se pojavila mlada i lepa Sena Ordagić, Ljubo je bio sveže razveden, pa nije imao prepreke da se udvara pevačici koja mu je zapala za oko. Oni su se ubrzo venčali, a ostali su u braku sve do danas. Sena je oduvek važila za ženu sa rasnim ženskim atributima, ali uvek je bila skromna i nikada nije privlačila pažnju na sebe izgledom, ili skandalima. Ona je u prvi plan isticala svoj glas i pesme. Njene najveće hitove uradio je upravi Ljubo Kešelj, a i danas se rado slušaju i pevaju na radio stanicama. Među najpoznatijim pesmama je hit ''Gubim te''.

Sena Ordagić

Youtube/printscreen

Sena Ordagić, Foto: Youtube/printscreen

- Sve lepo sa Zoricom smatram svojim bivšim životom. A onda se, polovinom osamdesetih desila Sena Ordagić, i to tako što sam slušajući radio čuo pesmu "A ja volim komšiju Milana". Pozvao sam Acu Kostića, voditelja i urednika Studija B, da pitam ko peva - rekao je svojevremeno Ljubo na temu kako je Sena uplovila u njegov život nakon razvoda sa Zoricom Brunclik.

Sena Ordagić

Youtube/printscreen

Sena Ordagić, Foto: Youtube/printscreen