Rada Manojlović i Haris Berković
Rajko Ristić
Rada Manojlović i Haris Berković

Rajko Ristić

Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: Rajko Ristić

Rada Manojlović je poslednjih dana na velikim mukama koje joj zadaje dečko Haris Berković.

PROČITAJTE JOŠ:

Pobednik muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" pritiska pevačicu da se što pre iz Beograda preseli u njegov rodni Gradačac, poznato mestašce u Bosni. On, prema rečima Berkovićevog bliskog prijatelja, želi da tamo otpočnu zajednički život, ali Luče iz Četereža još uvek tvrdi pazar.

"Njih dvoje se i dalje ludo vole, iako neki ljudi iz njihovog okruženja na sve načine pokušavaju da ih razdvoje. Istina je i to da imaju trzavice u vezi, ali generalno odlično funkcionišu kada su zajedno. I jedno i drugo previše rade, pa im posao nekad predstavlja teret jer ne mogu nigde da otputuju zajedno zbog toga što do kraja sezone imaju zakazane tezge. Doduše, Rada više. Haris je srećan zbog toga i podržava je, ali u poslednje vreme insistira na tome da se presele u Bosnu, jer bi tamo imali više mira", kaže naš sagovornik i dodaje da Manojlovićeva ipak nije spremna na taj korak.

"Nedavno su ozbiljno porazgovarali i Haris joj je saoštio da je za njihovu vezu najbolje da žive u njegovo rodno mesto. Međutim, ona je veoma vezana za Beograd i ne želi da se seli iz stana na Zvezdari, pa se oko toga prepiru. Ostalo je na tome da prođe zima, pa na proleće da odluče da li će kupiti nekretninu najpre u Srbiji ili u Bosni", završava Harisov prijatelj.

Rada Manojlović i Haris Berković

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Rada nije potvrdila ove informacije, ali je u jednom od intervjua rekla je da je zbog ljubavi na sve spremna.

"Spremna sam na razne stvari zbog ljubavi. Sve bih učinila za Harisa, ali polako, za sad uživamo, a videćemo šta će biti dalje", rekla je pevačica.