Lela Andrić
printscreen
Lela Andrić

printscreen

Foto: printscreen

Naime, Lela se pojavila na estradi kao veoma imućna žena koja je odlučila da se oproba u pevanju. Uvek je bila atraktivna i izazovna, sa vitnom linijom i plavom kosom koja joj je bila zaštitni znak. Osim pevanja Lela je bila i vlasnica butika u kojem je radila njena mlađa koleginica Olja Karleuša kojoj je kako su obe isticale pomogla u početku muzičke karijere.

Ona je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina Kurta Alenspaha, koji ju je svojevremeno tužio.

Kako je "Blic" tada pisao, Alenspah je Andrićevoj na pozajmicu, u više navrata, dao pomenuti novac radi, kako mu je ona rekla, izgradnje hotela na Tari. Prema optužnici, ona je Alenspahu obećala mesto direktora hotela, kao i to da će od zarade vratiti pozajmicu. Alenspah je, međutim, tvrdio da je ostao 'kratak' za skoro milion franaka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lela Andric (@lela_andric_official)

Sud je Alenspaha uputio na parnicu jer je tokom suđenja utvrđeno da je Lela Andrić od njega u dva navrata pozajmila samo 140.000 franaka, a ne koliko je on tvrdio. Što se ostatka od 835.000 franaka tiče, grafološkim veštačenjem je utvrđeno da potpis na priznanici o pozajmici nije potpis Andrićeve, niti njene majke Milojke.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: