Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Darko Lazić i Ana Sević

Alo!/Dejan Briza

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Darko je veoma vezan za ćerku Lorenu i nikada nije želeo da devojčica raste kao jedinica, pogotovo što je odrastao uz brata Dragana. Njegova želja je bila da Ana i on podare Loreni brata ili sestru i da deca rastu u ljubavi i slozi. Međutim, vrlo brzo su se javili problemi u njihovom braku, te je proširenje porodice palo u drugi plan. Ali Darko nikada nije odustajao od želje da dobije još dece - kaže izvor blizak porodice Lazić i objašnjava da je pevač nakon kraha braka sa Sevićevom tek u Marini pronašao ženu sa kojom je mogao da razgovara o potomstvu.

Lorena ide tati u posetu!

Četvorogodišnja Lorena, ćerka Ane Sević i Darka Lazića, uskoro će posetiti tatu u bolnici, saznaje "Alo!". Naime, porodica povređenog pevača samo čeka da lekari prebace Darka sa odeljenja intenzivne nege u apartman, gde će moći da ga poseti ćerka Lorena.

- Kada su Ana i Darko rešili da svako krene svojim putem, oboje su pronašli nove partnere i brzo uplovili u nove veze. Ali Darko je od razvoda imao nekoliko avantura, sve dok se nije skrasio pored Marine. Iako je mlađa od njega skoro deset godina, Marina je veoma zrela i odgovorna devojka, koja je uspela da na neki način smiri Darka. Nekoliko meseci nakon što je njihova veza počela, Darko i Marina su počeli da pričaju o svadbi i deci - kaže naš izvor i objašnjava da su oboje želeli da se ostvare kao roditelji. 

- Međutim, niko nije mogao da pretpostavi da će se sve ovako brzo desiti i da će Darko radosne vesti primiti u bolničkoj postelji. On je sada najsrećniji čovek, jer ne samo da je preživeo tešku saobraćajnu nesreću već ga je bog blagoslovio još jednim detetom. Međutim, u isto vreme je i veoma zabrinut, jer je Lorena veoma teško primila vest da će dobiti brata ili sestru - kaže naš izvor i objašnjava da mala Lorena ne želi da deli roditeljsku ljubav.

Ana Sević i Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Čim je saznao da će dobiti još jedno dete, Darko se posavetovao sa Anom kako da tu vest saopšti Loreni, ali niko nije mogao da očekuje da će devojčica reagovati na taj način. Kada joj je Ana rekla da će dobiti seku ili batu, Lorena je samo ponavljala: "Ne, neću! Ni batu, ni seku! Ne, neću!", i počela je da plače. Ana je pokušavala na sve načine da joj objasni da će uskoro dobiti društvo za igru, ali je mala Lorena bila neumoljiva. Samo je govorila: "Ne, neću!" - priča naš izvor i objašnjava da je Ani trebalo dosta vremena da smiri ćerku. 

- Devojčica nije prestajala da plače, da se baca po podu, razbacuje igračke i da ponavlja kako ne želi ni brata, ni sestru. Posle te scene, Ana je rešila da više ne forsira priču o bebi, a psiholozi su joj objasnili da u Loreninoj reakciji nema ničeg neuobičajenog. Deca mogu burno da reaguju na novog člana porodice, ali vremenom sve dođe na svoje, a Ana se nada da će se to desiti i u Loreninom slučaju. Ubeđena je da će Lorena prihvatiti bebu čim se rodi - kaže naš izvor.

Komentari (8)

x

25.11.2018 07:39

Ne verujem ni da dete zna za to a kamoli da ne prihvata.

Сараџогла

25.11.2018 07:52

Биће опет женско а биће и трећа јер Дарко ,,јури сина,, ... Ето,ни сам не знам шта да напишем а да не вређам пошто је Дарко још у браку?Нема возачку.Нема личну карту.Нема социјално.Чим се опорави три Арене ће да напуни.А да пева добро то стоји.Само мало је брљив како ми сељаци так'е називамо.

Acika

25.11.2018 09:40

Jaooooj,pa šta ćemo sada da radimo???Da se organizujemo nekako da privolimo Lorenu da promeni mišljenje..Pomozimo Darku!!!

vlado

27.11.2018 16:22

@Acika - Aman vise od ovoj Darko, ko da e samo on na svetov prekinete vise

zloca

25.11.2018 10:24

Mante nas vise od ove sapunice! Sta nas ceka sutra?

XXL

25.11.2018 10:27

Interesanti su ovi psiholozi ništa ne rekoše kako da smiri histeriju kod deteta koje se valja i baca po podu već da je to normalna reakcija deteta tog uzrasta. Svašta.

nedjo

25.11.2018 11:31

nacija će se odreći plate i penzije,samo da lažići budu veseli...

Ne smiruju se takvi

25.11.2018 17:21

Ma da, bas ga je verenica lepo smirila.