Luna Đogani
E-Stock
Luna Đogani

E-stock

Luna Đogani, Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, na samom početku večeri, nastao je haos jer je Marko pokušao da se otarasi novinara, koji su pozvani kako bi uradili intervju sa Lunom.

Propalom di-džeju nije bilo jasno da Lunina karijera umnogome zavisi od dobre saradnje sa medijima, pa je posle nekoliko minuta intervjua došao da "otera" predstavnike sedme sile. Izvlačeći se da su veoma skupo platili prostor za snimanje spota i da je vreme novac, zamolio nas je da idemo kući i da će biti prilike da razgovaramo sa pevačicom. Miljković je "zaštitnički" stao pored svoje devojke i poručio nam da je naših pet minuta sa zvezdom isteklo i da je pravo vreme da se pokupimo.

Luna Đogani

E-stock

Luna Đogani, Foto: E-stock

"Izvinjavam se, ali mi sada moramo da radimo. Budite ljubazni i napustite objekat. Dođite nekom drugom prilikom, Luna mora da snima spot, treba joj energije", rekao je bivši di-džej, a Đoganijeva je bila oduševljena njegovim ponašanjem, pa ga je podržala.

"Ovo je pravi dečko, brani me od svih. Hvala svima, ljudi, Marko je došao u pravom trenutku da me izvuče", rekla je pobednica druge "Zadruge" i pokušala da izbegne pitanja novinara koji su došli na poziv njene majke Anabele i menadžera.

Ipak, slava nije svima u njenom timu pomutila pamet, pa je Luna posle razgovora sa menadžerom izdvojila vreme za druženje s medijima. Onaj ko je napustio prostor bio je njen dečko Marko, kome nije bilo pravo što njegovo mišljenje nije uvaženo.

Da sakrije tremu, Luna je drmnula jedan vinjak, a za „Alo!“ je otkrila da je o pevačkoj karijeri razmišljala još kao mala, ali da je smatrala da nije dovoljno talentovana i da ne bi uspela u tome.

Luna Đogani

Screenshot Instagram

Luna Đogani, Foto: Screenshot Instagram

"Uzbuđena sam, nervozna, uplašena... Sve mi se skupilo jer još ne mogu da verujem da ovo zaista radim. Ipak, sva ta osećanja su pozitivna i presrećna sam što mi se ukazala prilika da radim ono o čemu sam maštala ceo život. Kada sam imala šest godina, stalno sam pevala sa dezodoransom u rukama. Britni Spirs mi je bila idol, međutim, kada sam porasla, shvatila sam da to nije posao za mene, da je naporno i teško i da nisam talentovana za takve stvari", ispričala je Luna, iako je njen otac Gagi tvrdio suprotno.

"Luna ne zna gde se nalazi. Pod velikom je stresom, uspaničila se i na ivici je suza. U jednom trenutku je presrećna, a u drugom se uplaši i hoće sve da prekine", otkrio je denser, a Luna je otkrila da joj se sviđa što joj je autfit seksi.

"Moj stajling je poslednja moda, ovo se nosi u Holivudu, izgleda svetski. Kada me je Marko video, rekao mi je da izgledam kao bomba", ispričala je Luna za „Alo!“ i dodala da sa Miljkovićem uživa u ljubavi i da mu ništa ne zamera.

"Sve što mi je rekao i loše uradio u rijalitiju sam mu oprostila. Sve ružne stvari smo zaboravili. Videla sam da se javljaju neke Markove navodne devojke, pa to je presmešno. Ja sam jedina i prava Markova devojka", objasnila je Luna.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Olji Bajrami rekli da se sva izveštačila, a onda su je uporedili sa Sekom Aleksić

 

Komentari (1)