Luna Đogani i Marko Miljković
E stock
Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

Luna Đogani i Marko Miljković pojavili su se među prvima na „Alo!“ partiju, a veče se za ovaj par završilo žestokom svađom, posle koje je Miljković napustio klub.

Kako izvor koji se našao na licu mesta tvrdi, na početku večeri par je delovao raspoloženo, ali se sve brzo promenilo kada je u separe prekoputa njihovog došla devojka koja je bacila oko na Marka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Luna i Marko su nasmejani ušli u klub, spremni da se ludo provedu. Đuskali su, fotografisali se i ljubili jedno drugo, pa se činilo da su srećniji nego ikad i da će veče proteći u najboljem redu. Ipak, u separe na metar od njihovog ušla je jedna manekenka sa drugaricama i počela da gleda Marka. Nije bilo jasno da li se poznaju ili joj se samo dopada, ali nije skidala pogled sa njega. Iako on nije reagovao, poglede te atraktivne brinete primetila je Luna i nimalo joj se nisu dopali - kaže izvor i objašnjava da je posle jednog sata Đoganijeva potpuno poludela i počela toliko da napada Miljkovića, da je svima bilo neprijatno.

Luna Đogani i Marko Miljković

E stock

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: E stock

- Iako Marko nije radio ništa loše, Luni je smetalo što te devojke gledaju u njega i smeju se. Nervozno je sela i počela da se duri, pa je bezuspešno pokušavao da je oraspoloži i smiri. Posle nekog vremena uzaludnog pokušavanja, vidno se iznervirao zbog njenog nezrelog ponašanja, ustao i namerno okrenuo ka manekenki. Tada mu je ta devojka poslala poljubac, nakon čega se Marko samo blago nasmejao. Taj osmeh bio je uvod u Lunin nervni slom, koji je šokirao sve prisutne - kaže izvor i otkriva da su ubrzo počeli da se čašćavaju psovkama.

Luna i Marko

E Stock

Luna i Marko , Foto: E Stock

- Luna je istog sekunda ustala i počela da urla na Marka. Govorio joj je da se smiri i da prestane kako zna i ume. Ona je postajala sve gora, nije želela da sluša i urlala je da joj je muka od njega i da joj se gadi zbog flertovanja sa ženama. Tada joj se on otrgao i krenuo napolje. Pošto je pokušala da ga zaustavi, okrenuo se i glasno joj rekao: „Je*aću ti mater za ovo, klošarko, završili smo“, a potom izleteo iz kluba. Ostali su pokušavali da smire Lunu, koja je gotovo kroz suze govorila da je završila sa Markom. Posle nekoliko minuta, i ona je otišla sa žurke, pa nisam siguran kako se sukob završio - zaključuje izvor „Alo!“.

Biznismen iznenadio Sandru Afriku! Priredio joj iznenađenje od 10.000.000 evra, pogledajte šta je u pitanju!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 16.10.2019. 17:52 Ko bi rekao?! Sandra Afrika, Foto: Rajko Ristić/Alo! Sandra Afrika i Iva Grgurić nemaju apsolutno ništa zajedničko osim uspešnog biznismena Marijana Šarića iz Hrvatske. VOLELI SU SE, A ONDA JU JE JAVNO PREVARIO Jedan čudan detalj sa svadbe Slobe i Kije i dan danas je misterija!

 

Budući da su opstali i posle milion sukoba i prepreka u rijalitiju, nadamo se da je sa golupčićima sve u redu i da su se kod kuće izmirili kako dolikuje i da će zajedno doći i na proslavu 13. rođendana „Alo!“.

BONUS VIDEO:

Slobina komšinica otkrila šta se sve dešava u njegovom stanu! Evo u kakvom je odnosu sa Kijom!

 

Komentari (2)

Ss

16.10.2019 19:44

Debela tetka!

Dobrila

17.10.2019 09:32

Pa nije baš Luna iz čista mira bila ljunomorna, instagram pamti.....