Halid Muslimović
Rajko Ristić/Alo!
Halid Muslimović

Rajko Ristić/Alo!

Halid Muslimović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

OTKAZANA TURNEJA ZBOG KRIVIČNOG POSTUPKA Halid Muslimović ZVERSKI PRETUKAO ljubavnicu?! Ovo je razlog!

NIJE MU JASNO KAKO SU PREŽIVELI! Oglasio se posle stravične saobraćajke: Srce je stalo od straha!

HITNA ODMAH STIGLA Sin Halida Muslimovića imao udes u Nemačkoj, kola potpuno SMRSKANA, a evo u kakvom je stanju! (FOTO)

Halid je, navodno, pretukao i iz automobila izbacio svoju bivšu dragu, kojoj je dugovao, ni manje ni više nego 94.500 evra, a nasilje se dogodilo kada je žena zatražila da joj vrati deo duga. Kako se navodi, ona nije jedina žena kojoj je Halid dugovao veće sume novca, ali se druge dame nisu oglašavale javno, niti ga tužile.

Hlid Muslimović tim povodom kratko je izjavio da "ne daje izjave", jer će "sud reći svoje".

Pevač je ranije, preko svog advokata pokušao da smiri situaciju i zataška slučaj, ali mu to nije uspelo. Naime, on je, prema pisanju pojedinih portala, molio Sonju da se vide i uz kafu "dogovore o svemu", uz obećanje da će joj dug od 94.500 evra vratiti u ratama, ako prestane da se oglašava u medijima i ako odustane od tužbe.

Halid Muslimović

Masanori Jošida/Alo!

 Foto: Masanori Jošida/Alo!

Umesto kafe, dobio je žestok odgovor.

Sonja tvrdi da ju je u leto prošle godine Halid tri puta udario rukom preko usta, a potom uhvatio za kosu, izvukao iz kola i izbacio. Pala je i udarila je desnim kukom o kamen i tako zadobila povrede. Sve to se, prema navodima napadnute žene, desilo kada je tražila da joj Halid vrati novac.

"Tokom vožnje sam ga upitala kad će da mi da 22.000 maraka. Poludeo je, okrenuo automobil prema Banjaluci, vozio 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi, jer neću da poginem, imam decu. Onda je počeo da me udara i izbacio me", rekla je svojevremeno Sonja.

Halid Muslimović

Masanori Jošida/Alo!

Halid Muslimović, Foto: Masanori Jošida/Alo!