Halid Muslimović
Masanori Jošida/Alo!
Halid Muslimović

Masanori Jošida/Alo!

Halid Muslimović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Ona je prijavila da su se posvađali 27. jula između dva i tri ujutru, nakon čega joj je Halid navodno zadao više udaraca po licu i telu. U prijavi je navela da ju je, po dolasku u Banjaluku, izbacio iz automobila. Halid za "Alo!" kaže da nije napao ženu, a kako kaže sve je izsmislila kako bi mu napakostila.

"U prostoj sam neverici šta me je snašlo, ljudi tresem se od šoka šta mi napravi žena lažima. Bio sam sa prijateljom i njom i ženi je bilo jako loše jer je previše popila. Odvezli smo se do neke pumpe kako bih našao taksi za gospođu i pomogao joj da dođe kući. Alkohol je uzeo svoje i počeli su problemi i vređanja. Ubrzo je od strane nje počelo fizičko nasrtanje i agresivno pomeranje volana i svega što se u autu našlo", rekao je Halid i objasnio kako je pokušao da smiri ženu.

"Tada sam stao, pokušao da je smirim, zamolio je da izađe iz kola da razgovaramo. Ona je padala sve vreme, udarala se i sad ispada da sam je ja tukao i udarao. Ovo je napravljeno da mi se napakosti i užasnut sam. Žena koju preko prijatelja znam dve godine uradila je sve ovo jer nisam hteo da bude po njenom i da ostanem u Banjaluci i vozim nju. Nikada u životu nisam nikome loše uradio, pa da ovo zaslužim. Sve ovo desilo se jer sam bio dobronameran i hteo da pomognem, a zatim od pijane žene kojoj sam se našao dobio ovako gnusne optužbe", rekao je Muslimović za "Alo!" i dodao da je pomenutu ženi video svega par puta u životu.

"Video sam je šest puta u životu i ne mogu da verujem da je iko u stanju ovo da napravi zarad osvete i pakosti. Ponavljam, nisam je tukao i udarao i nikada nikome to ne bih uradio. Da bilo koga pijanog vidim, našao bih nekoga da ga odveze, sam bih ga odvezao, ali ova osoba bila je agresivna i nasrnula je na mene. Ne dozvoljavam da mi iko prlja ime ovako strašnim stvarima", objasnio je pevač.

Halid Muslimović

Masanori Jošida/Alo!

Halid Muslimović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Komentari (3)

Цицка

29.07.2018 23:04

Zasto bi je on tukao...... obicno je tako kada si dobar a jos ako ti se u toj kombinaciji javi i samilost prema nekome e tada uvek pojedes najvece govno .

Milan

30.07.2018 00:24

Put putuje moj jaran putuje i zna, njegov put vodi do prvog zatvora. Refren: O jarane jarane, jarani nismo više mi, od kad prebi ženu ti nas osramoti.

don kihot

30.07.2018 01:09

@Milan - Oj Milane, Milane, glupost pišeš ti, nemoj da se raduješ tuđoj nesreći! Put putuje moj Milan, neću sa njim ja, drugarstvo nam razori žena pijana! Ja ću reći ženi toj, a kaži i ti neka nama ljubav da, a ne rakiji!