SUĐENJE SE NASTAVLJA Halid Muslimović nakon optužbi da je prebio ljubavnicu tražio novog veštaka!

Ročište je trajalo sedam minuta!

 

Halid Muslimović
 Foto: M.Jošida

 

Folkeru Halidu Muslimoviću nastavljeno je suđenje zbog optužbe da je u julu 2018. pretukao bivšu ljubavnicu Sonju Bašić. Održano je u banjalučkom Osnovnom sudu, a trajalo je svega 7 minuta, pišu domaći mediji.

Halid Muslimović je došao na ročište i odmah na početku njegov advokat tražio je da se pozove novi veštak, dr Đorđe Alintijević iz Beograda, s obzirom na to da je prethodni stručnjak Željko Karan odbio Muslimovićev poziv da učestvuje u procesu.

Halid Muslimović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Međutim, tom predlogu usprotivila se tužiteljka Sanja Tadić Stojisavljević, smatrajući da je to odugovlačenje postupka, ali je sudija Zoran Milojica usvojio predlog Halidove odbrane i dao im rok od 30 dana da novi veštak pošalje svoje stručno mišljenje. Suđenje je trajalo samo sedam minuta.

Sonja Bašić nije mogla da dođe iz Australije zbog korona virusa, ali je rekla da je ništa neće sprečiti da prisustvuje sledećem ročištu.

Sonja Bašić
 Foto: Printscreen/YouTube

- Nemam sumnju u to da će pravda da pobedi u ovom slučaju. Sigurna sam da hoće! Halid može da odugovlači sa suđenjem koliko hoće, ali kad tad će biti osuđen. Ono što imam da poručim jeste da ću doći na sledeće ročište. Kad god da bude zakazano, Sonja Bašić dolazi i neće me sprečiti nikakva korona u tome - rekla je Sonja.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: itd.
  05/07/2020 - 14:27
  halide dali ti znas koliko si ti bio popularan stoti je to trebalo mator covek dase vucaras po sudovima
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi