Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom
Screenshoot Instagram
Dalibor Andonov Gru

Screenshoot Youtube

Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Vest da je Dalibor Andonov Gru tragično izgiubio život potresla je čitavu Srbiju. Nedugo nakon njegove smrti u javnosti se pojavila vest da je udovica Dalibora Andonova Grua ostala bez prihoda, te da su u prodaju su puštene majice kako bi im prijatelji obezbedili mali prihod od prodaje. Međutim, Danica je morala da odreaguje jer je istina potpuno drugačija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, ovde se radi isključivo o prijateljskom gestu poštovanja prema dragom prijatelju i njegovoj porodici

Dalibor Andonov Gru je reklamirao majice jednog modnog brenda bez nadoknade, a Marko Đurovski je uzvratio uslugu te je na jednom festivalu organizovao prodaju svojih majica. Sav novac namenio je porodici Andonov, a ovaj gest su podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

– U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj porodici – istakao je Viktor, a potom i Aleksandar.

 

Gru

Screenshoot Youtube

Gru, Foto: Screenshoot Youtube

 

Iako se do sada nikako nije oglašavala Gruova udovica Danica, sa kojom poznati reper ima dva sina Vuka i Relju, sada se putem saopštenja obratila svima sledećim rečima:

"Hvala svim medijima (a malo ih je) koji su shvatili gest Daliborovih prijatelja povodom prodaje modne marke. Za one "neupućene" moj suprug je reklamirao ovu robnu marku kao prijatelj (što možete da vidite na njegovom Instagram profilu), tako da ovaj gest je jedna vrsta zahvalnosti. Na žalost, živimo u vremenu senzacija i raznih gluposti, pa u svemu tome zaboravimo na ljudskost. Zamoliću Vas kao neko ko nikada nije bio deo ovog lažnog sveta, da nas pustite da tugujemo u miru i tišini.", završila je Danica.

Gru sa suprugom

Screenshoot Instagram

Gru sa suprugom, Foto: Screenshoot Instagram

Pogledajte BONUS video:

Popularni pevač radi o glavi Vuku Mobu! Reper se oglasio i otkrio šta se krije iza svega!

 

 

Komentari (1)

Cica

15.10.2019 20:58

Ne daj Danice ti prelepo dostojanstveno stvorenje..puno losih i zlih ljudi..nazalost