Vladimir Andonov Gru
printscreen
Vladimir Andonov Gru

printscreen

Vladimir Andonov Gru, Foto: printscreen

Vladimir Polča, vlasnik privatnog broda, koji je sa suprugom Milijanom danas popodne plovio Dunavom, bio je svedok nesreće u kojoj je život izgubio poznati reper Dalibor Andonov Gru.

Kako kaže sagovornik, sve se dešavalo na polovini Velikog ratnog ostrva sa banatske strane.

PROČITAJTE JOŠ:

 

– Supruga i ja smo izašli da plovimo zbog talasa, jer volimo ekstremnije vremenske uslove. Oko tri sata duvala je jaka košava, pa je vreme za plovidbu bilo idealno. Ispred nas, na 150 do 200 metara videli smo kajtera i crveni gumeni čamac. Odjednom, sa strane Pupinovog mosta dunuo je snažan severni vetar. Bukvalno u roku od 10 sekundi videli smo kako vetar diže kajtera, a onda ga udara o vodu. Bio je to ozbiljan pad, izgledalo je kao da je fića sa visine pao u vodu jednom, uzleteo, pa pao još jednom - prepričava Vladimir stravičnu scenu.

Dalibor Andnonov Gru

printscreen

Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

U tom trenutku porodica Polča nije znala da li je osoba koja je upravljala kajtom povređena ili ne, ali su spazili da je crveni gumeni čamac za manje od minuta stigao do mesta na kom je kajter pao.

Dalibor Andonov Gru

Youtube/IDJVideos.TV

Dalibor Andonov Gru, Foto: Youtube/IDJVideos.TV

- Munjevito su odvezli kajtera ka Zemunu. Supruga i ja smo se borili protiv vetra i pokupili platno od kajta, pa smo krenuli za njima. Kad smo stigli, videli smo kako nekoga masiraju nasred čamca - priča Vladimir i dodaje da su on i supruga sačekali Rečnu policiju i Hitnu pomoć.

Prijatelji dolaze da izjave saučešće, Gruove supruge nema ni na vidiku! Pogledajte gde se nalazi!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 20:26 Užas! Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom, Foto: Screenshoot Instagram Dalibor Andonov Gru poginuo je tokom vožnje kajta u Zemunu, kada je upao u vodu, a nema ko nije bio potresen tužnom vešću. STRADAO U NESREĆI! Poginuo reper Gru!

 

BONUS VIDEO:

Mama Dine iz "Parova" je život dala za Kosovo, a njena životna priča nateraće vam suze na oči!