"2 SATA JE TRAJALA BORBA ZA ŽIVOT" Gru je pre 7 godina umalo poginuo! Spasli ga helikopterom, a rastužiće vas kako je o tome pričao prošle godine!

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Dalibor Andonov Gru voleo je ekstremne sportove i uvek je to isticao, a juče ga je to koštalo života.

POSLEDNJI TRENUCI ŽIVOTA ZABELEŽENI KAMEROM! Pogledajte stravičan snimak Gruove pogibije! Kajt ga je razbio 5 puta u vodu, nije mu bilo spasa! (VIDEO)

 

Pokojni reper je jednom prilikom priznao da je jedno zimovanje 2012. godine moglo da košta života. On je u Francuskoj bio sa suprugom Danicom na Alpima, a rešio je da se do hotela gde je odseo spusti van staze.

NIJE MU BILO SPASA Kajt je Grua razbio 5 puta u vodu, ovako je stravično nastradao reper!

Dalibor Andnonov Gru
Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

 

"Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa par drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili smo na nekoj litici, ozbiljnoj litici sa koje kada se padne ne lomi se ruka ili noga već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helihopter sa spasiocima. Kad ne razmišljam o tome da sam mogao da poginem, bilo je to lepo iskustvo. Vozio sam se helikopterom na sajli, kad bi mi se to inače desilo u životu?", istakao je Gru 2018. godine za beogradske medije.

ALARMANTNO STANJE ISPRED DOMA Gruovu ženu drže, ne može da stoji na nogama! Tijana Dapčević i Nigor došli prvi da izjave saučešće!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Instagram

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi