Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Naime, pre nekoliko dana iz gradske uprave Bora potvrđeno je da će pevačica zajedno sa grupom Kerberi nastupati u amfiteatru Doma kulture za Novu Godinu, ali izgleda da se građanima istoimenog grada ta ideja nije dopala.

 

"Građani Bora neće da im peva Ceca za N.G., već da se tih "tričavih" 78.000 evra da za lečenje Danila i ostale dece iz tog grada. Bravo!", glasio je jedan od tvitova pobune.

Mnogi izražavaju nezadovoljstvo zbog toga što smatraju da bi ogroman honorar, za koji se nezvanično saznaje da iznosi 78.000 evra bio korisniji za lečenje Danila za koga su Borani već izvesno vreme skupljali novac.

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Zvanične institucije Bora još uvek se nisu oglašavale povodom čitave situacije.

 

 

Komentari (4)

zic

21.12.2018 16:45

Nikad Pametnija odluka ,ZA PRIMER DRUGIM Gradovima

ANA

21.12.2018 16:45

Bravo za građani Bora .

GRGUR NINSKI

21.12.2018 17:09

iako je dugo bila podrzvana sa moje strane, ne zbog pesama, jer marinini , namerno malim slovom, tekstovi tipa budi moj iako si njen, djonovi i ostalo vredjanje i morala i inteligencije normalnog sveta, su dno dna. Ali mi je bilo nekako zao, jer mlada je uplovila u krimi vode i lojalna je eto suprugu i nakon smrti. Ali ovo sto je uradila Dragani je nista drugo nego dokaz da je zaista Dragana bila zabranjivana zbog nje. I baljezgarije sa njenim honoraraima za trgove su dokaz pohlepe i zlobnosti

Sapcanka

21.12.2018 17:44

Bravo za sve u Boru!!! Osim one koji namestaju pare ovoj prsatoj vristulji.