Aco Pejović
E stock
Aco Pejović

E stock

Aco Pejović, Foto: E stock

PROČITAJTE JOŠ:

Pejović je i ovoga puta pokazao da je omiljen među kolegama budući da su se među prvima na koncertu pojavile neke od najvećih estradnih zvezda, medju kojima Zorica Bruncilik i Kemiš, Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, zatim Bane Mojićević, Marko Bulat, Dušica Jakovljević, Nikola Peković i mnogi drugi.

Ceca i Anastasija

V.Đorđević/Alo!

Ceca i Anastasija, Foto: V.Đorđević/Alo!

Popularni pevač koncert je započeo pesmom "Da si tu" i atsmosferu u Areni doveo do usijanja.
On se emotivno zahvalio publici i najavio veče za pamćenje.

"Hvala vam za ovo veče. Puno mi je srce što vas vidim u ovolikom broju. Hvala što ste uz mene i što ćemo zajedno učiniti da ovo veče ostane svima u sećanju", rekao je on.

Nakon hitova "Litar krvi", "Pet kvadrata", "Fatalna doza", pevač je na binu pozvao Editu Aradinović sa kojom je uz vristak publike otpevao novi duet "Blud i nemoral".

Da je sa razlogom na samom vrhu estradnog neba pokazao višesatnim pevanjem koje su prisutni neumorno pevali do poslednjeg trenutka.

Pevač je nekoliko puta zamalo zaplakao i poručio da je ganut što su se na jednom mestu našli njegovi prijatelji i saradnici širom sveta.

"Samo znam da imam najbolju publiku na svetu. Zbog vas mi je srce na mestu, zbog vas je sve što radim vredno svakog truda. Hvala ljudi, učinili ste me srećnim čovekom", istakao je pevač.

Pogledajte deo atmosfere:

Komentari (2)

prijepolje

23.11.2018 10:10

kome je vise do pjevanije.

zloca

23.11.2018 12:44

Sto da place,malo zaradio? e zvezde i zvezdice,sad im je sezona koncerata.