Rialda Karahasanović
Privatna arhiva
Rialda Karahasanović

D.Rakočević

Foto:Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

Rialda se u ranim jutarnjim časovima uputila na prestižnu plažu na Mikonosu, kako bi iskoristila celi dan za uživanje, a pri dolasku odmah je skinula gornji deo minijaturnog kupaćeg kostima i zavalila se na ležaljku. Gotovo da nije bilo čoveka, a bogami ni žena koji se nisu okrenuli da pogledaju i dobro odmere njene bujne grudi, ali to Rialdu, sudeći po njenoj opuštenosti, nije preterano opterećivalo. Pevačica je u nekom trenutku ustala sa ležaljke kako bi namestila frizuru, a grudi su sevnule naočigled prisutnih, kojima tek tada nije bilo svejedno.

Rialda Karahasanović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Muškarci, koji su bili u njenom okruženju, uprkos činjenici da su pored njih bile devojke ili žene, bez pardona gledali su u Rialdine grudi.

Kada je i sama shvatila koliko pažnje je privukla, pevačica se vratila u ležeći položaj i na neko vreme pritajila. Naravno, ni tada joj nije joj palo na pamet da obuče gornji deo kupaćeg, a sve s ciljem da ravnomerno pocrni i da je ništa ne steže.

Rialda Karahasanović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Da joj je odmor i odlazak iz prestonice više nego prijaju bilo je jasno po tome što je na plaži bila sama i nije želela društvo. Gospodina tajanstvenog s kojim je, kako pretpostavljamo došla na more, nismo uspeli da uslikamo, ali ne sumnjamo da je i sam bio ponosan što fura ovakvu cicu!

Rialda Karahasanović

D.Rakočević

 Foto: D.Rakočević

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!

 

Miljana Kulić više NIJE PLAVUŠA! Kulićeva ponovo ŠOKIRA drastičnom promenom! (PAPARACO)

AUTOR: G. Todorović / R. Jeremić DATUM I VREME: 22.08.2019. 22:51 Bivša zadrugarka ne prestaje da iznenađuje... Foto: G.Todorović/Alo! Miljana Kulić je definitivno jedna od rijaliti zvezda koje privlače najviše pažnje publike. Međutim, ono što takođe privlači jesu njene transformacije.

 

Komentari (2)

dragana

23.08.2019 06:06

Vidim, povela dete sa sobom naodmor.

Majka

23.08.2019 13:35

Mislim da nije u redu na plazi koja nije za nudiste pokazivati gole grudi.